Pattayan yksityisen sektorin kohokohdat perhematkailun nousussa yöelämän palveluiden laajenemisen keskellä, kannattaa selkeyttä viihdealueille

Kansallinen-

10. marraskuuta 2023 Pattayan Sunshine Hotels & Resortsin toiminnanjohtaja Thanet Supornsahasrungsi paljasti julkisesti, että vaikka neljässä pilottimaakunnassa on pidennetty palvelu klo 4, perhematkailutrendit ovat nousussa Pattayalla.

Aiemmin yli 90 % ulkomaisista turisteista suuntautui yöelämään, jossa he kokoontuivat ruuhkaisille alueille, kuten Walking Streetille, Pattaya Beachille ja Buakhao Roadille. Viihdealueet tulisi tehdä selväksi, jotta voidaan minimoida näkyvät ongelmat, kuten melusaaste ja muut paikallisyhteisöjen kielteiset vaikutukset,Thanet totesi.

"Itse asiassa on tunnettua, että viihdealueet, jotka avautuvat pidempään kuin laissa määrätty aika kello 2 yöllä, voivat aiheuttaa kovaa melua myöhään yöllä häiriten paikallisia asukkaita", Thanet sanoi.

Mukaan varapääministeri Anutin Charnvirakulin edellinen lausunto pidennetyistä palveluista, Thanet ilmaisi huolensa siitä, että ulkoilmaravintolat tai baarit eivät ehkä pysty hallitsemaan melua kuten sisäpubit tai baarit. Erityisesti paikallisten yhteisöjen ulkoilmaviihdepaikat vaikuttaisivat paikalliseen yöaikaan.

Thanet lisäsi lisäksi, että Thaimaan hallituksen tulisi poistaa alkoholin myyntikielto tiettyinä vuorokaudenaikoina ja uskonnollisina päivinä. Monet ulkomaalaiset turistit eivät ehkä ymmärrä syitä, koska he ovat joka tapauksessa lomalla ja juovat rentoutuakseen.
"Alkoholimyynnin pitäisi olla saatavilla koko päivän, jotta kaikki osapuolet tyydyttävät", Thanet sanoi.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.