Thaimaan varapääministeri selventää, että alkoholin myynti sallitaan pidennettyjen viihdetuntien aikana neljässä pilottimaakunnassa

Kansallinen-

7 varapääministeri Anutin Charnvirakul selvensi Thaimaan valtakunnalliselle medialle viihdealueiden aukioloaikojen pidentämisestä kello 2023:ään neljässä pilottimaakunnassa.

Tällä hetkellä sisäministeriö tarkastelee ja kuuntelee paikallisten ja viihdepaikkojen omistajien erilaisia ​​mielipiteitä ja valituksia ennen niiden esittämistä hallitukselle., sanoi Anutin.

Anutin pahoitteli harhaanjohtavaa tietoa edellinen lausunto, jonka mukaan pidennetyt palvelut eivät kata alkoholin myyntiä ennen klo 4 mikä on väärin. Hän halusi mainita palvelukeskukset, jotka muistuttavat viihdepaikkoja, jotka voisivat tarjota alkoholijuomia keskiyöhön asti, kuten myöhäisillan ravintolat, karaoke ja vastaavat yritykset. Hyväksytyt viihdepaikat hyväksytyillä, laillisilla viihdealueilla saavat tarjota alkoholijuomia klo 4 asti.

Lisäksi viihdepalvelut hotelleissa neljässä pilottimaakunnassa, jotka ovat Chonburi, Bangkok, Chiang Mai ja Phuket, voivat tarjota täyden palvelun klo 4 asti.

Anutin ilmoitti julkisesti, että lääninhallituksen pääjohtaja antaa myöhemmin lisätietoa pidennetyistä palveluista ja niihin liittyvistä tiedoista. Thaimaan pääministerin politiikka on kuitenkin voimassa 15. joulukuuta 2023.

Samaan aikaan, Pattayan pormestari on vahvistanut, että tällä hetkellä lailliset viihdealueet osallistuvat 4AM-ohjelmaan 15. joulukuuta alkaen. Ehdotuksia vyöhykkeiden laajentamisesta Jomtieniin, Nakluaan ja Easy Pattayaan on kuitenkin odotettava ensi vuoteen.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.