Pattayan poliisi suorittaa kenttätarkastuksen Walking Streetillä varmistaakseen turvallisuuden ja lisätäkseen matkailua ennen sesonkiaikaa

Pattaya -

Klo 8, 00. marraskuuta 10, Pattayan turistipoliisit, Pattayan kaupungin poliisit ja muut asiaankuuluvat virastot suorittivat kenttätarkastuksen Pattaya Walking Streetillä, Bang Lamungissa, Chonburissa.

Poliisin tarkastuksen tarkoituksena oli rakentaa ulkomaisten matkailijoiden luottamusta, turvallisuutta ja mielenrauhaa Walking Streetillä.


Viihdealueen, Walking Streetin, tarkastus tapahtui Thaimaan hallituksen valmistelevan politiikan mukaisesti omaksua ulkomaalaisia ​​turisteja tulevana sesonkiaikana Thaimaassa. Toinen syy uuteen politiikkaan oli tarjota yöelämän matkailijoiden positiivinen nousu viihdealueiden tuntipalvelun pidentäminen kello 4:ään neljässä pilottimaakunnassa, mukaan lukien Chonburi, Phuket, Bangkok ja Chiang Mai.
Lisäksi Pattayan turistipoliisit ilmoittivat ulkomaalaisille turisteille ja paikallisille, että he ilmoittavat kaikista Walking Streetin väärinkäytöksistä numeroon 1155, 24/7.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.