Riittämätön ja pukeutumaton venäläinen mies pidätettiin väkivaltaisesta riehumisesta Pohjois-Pattayassa

Pattaya, Thaimaa -

23-vuotias venäläinen mies pidätettiin eilen illalla, koska hän käyttäytyi virheellisesti syntymäpäiväpuvussaan, vaelsi yleisillä kaduilla Pohjois-Pattayalla ja hyökkäsi satunnaisten thaimaalaisten kimppuun ilman aihetta.täikärpänen.

Pidempi video tapauksesta on katsottavissa YouTubessamme täällä.

Epäilty, jonka poliisi tunnistaa 23-vuotiaaksi venäläiseksi mieheksi, jonka koko nimi oli salattu mielenterveyden arvioinnin ja hoidon ajaksi, pidätettiin osoitteessa Soi Naklua 16 noin kello 8 eilen 00.

Epäillyn pidättivät suuret Banglamungin poliisijoukot johtamana Pol. Eversti Navin Sinthurat, Bang Lamungin poliisiaseman komentaja. Epäiltyä kuvailtiin äärimmäisen yhteistyökyvyttömäksi, ja hän vaikutti kyvyttömältä tai haluttomalta puhumaan paljoakaan thaimaa tai englantia. Hän jatkoi poliisien, toimittajien, pelastustyöntekijöiden, ohikulkijoiden ja lääkäreiden uhkailua, kun hänet vietiin paikalliseen sairaalaan rauhoittavaksi ja mahdollisen huumeiden käytön tai päihtymisen täydelliseen tarkastukseen.

Epäilty oli kävellyt alastomana Nakluan ympärillä raivoissaan, huutamassa ja huutamassa ohikulkijalle, ja useat huolissaan olleet kansalaiset seurasivat häntä ja kuvasivat häntä soittavan poliisille, kun hän lähestyi satunnaisesti punaisessa valossa istuvaa pariskuntaa lähellä Soi Naklua 16:ta ja hyökkäsi heidän kimppuunsa turhaan. ilmeisestä syystä lyömällä kuljettajaa, jonka nimi oli salattu hänen pyynnöstään, kasvoihin. Videopätkä tästä tapauksesta on alla.

Tässä vaiheessa useat thaimaalaiset lähistöllä tarttuivat mieheen ja pitivät häntä alhaalla, kunnes poliisi saapui hetkeä myöhemmin ja kuljetti hänet sairaalaan.

Banglamungin poliisi huomautti, että epäiltyä saatetaan todennäköisesti kohdata useita oikeudellisia syytteitä odottaessaan täydellistä psykiatrista arviointia sairaalassa ja verikokeita laittomien huumeiden varalta.

The Pattaya News toteaa, että epäilty oli liian arvaamaton antamaan lausuntoa, paitsi uhkaamalla taistella toimittajia vastaan.

Seuraava leike näyttää hetken, jolloin epäilty hyökkäsi moottoripyörällä ajavan pariskunnan kimppuun, ja se voi häiritä herkkiä katsojia ja sisältää lievää alastomuutta takana. Katsojan harkintavaltaa suositellaan.

Pattayassa on viime aikoina sattunut useita välikohtauksia venäläisten matkailijoiden kanssa kuten tämä mies, joka putosi ikkunasta äskettäisen juopottelun aikana ja joutui pelastamaan hänet nosturilla.

Toisessa äskettäisessä Pattaya-tapauksessa väitetysti vahvasti päihtynyt venäläinen mies törmäsi useisiin muihin kuljettajiin Kolmannen tien risteyksessä ja kieltäytyi veren alkoholitestistä ja yritti paeta.

Lopuksi Phuketissa viime viikonloppuna venäläinen nainen tappoi nuoren amerikkalaisen miehen ja luxemburgilaisen naisen törmättyään heihin moottoripyörällä suurella nopeudella autollaan, mahdollisesti päihtyneenä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/