Venäläinen mies aiheutti usean moottoripyörän törmäyksen myöhään illalla Pattayassa, kieltäytyi alkoholitestistä ja yrittää paeta

Pattaya -

Pattaya Cityn poliisit saivat ilmoituksen usean moottoripyörän törmäyksestä Bang Lamungissa Chonburissa 2 kello 00:4.

Pattaya Cityn pelastusryhmä lähetettiin tapahtumapaikalle Pattaya Third Roadille, ja Pattaya News -tiimi liittyi siihen ja löysi kolme moottoripyörää kolarin risteystiellä ja neljä lievää loukkaantumista.

Yksi uhreista, Santichai Limtrakul, 32-vuotias mobiilisovellustaksikuljettaja, kertoi pelastusryhmälle, että hän oli pysähtymässä risteykseen ylittääkseen tien ulkomaalaisen matkustajansa ja toisen moottoripyöräilijän, neiti Sabaporn Kongcharoenin kanssa. , 26, odottaa hänen vieressään. Yhtäkkiä venäläinen mies törmäsi moottoripyörällään Santichaihin ja Sabaporniin.

Pelastusryhmä antoi haavoittuneille ensiapua ennen kuin siirsi heidät läheiseen sairaalaan.
Aluksi Pattayan kaupungin poliisit pyysivät väitettyä venäläistä miestä testaamaan alkoholipitoisuutensa, mutta tämä kieltäytyi aggressiivisesti ja löi käsittämättömästi. Hän myös kieltäytyi tunnistamasta itseään, ja poliisi kuvaili häntä erittäin yhteistyökyvyttömäksi, vaikka hänellä oli kielimuuri.

Hänen kerrotaan myös yrittäneen poistua paikalta ja paeta, mutta poliisi pysäytti hänet. Poliisit ottivat hänet kiinni lisätutkimuksia varten ja todennäköisesti nostaisivat syytteen DUI:sta ja yrittäisivät tehdä veren alkoholitestin asemalla.

Venäläinen mies kieltäytyi puhumasta lehdistölle tai vastaamasta kysymyksiin. Hän ei loukkaantunut.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.