Pattaya syleilee aavemaista Halloween-juhlaa

Pattaya -

Pattaya heräsi unestaan ​​viime yönä, lokakuun 31. päivänä, kun paikalliset ja turistit omaksuivat Halloweenin. Perinteiset thaimaalaiset ja länsimaiset kummitusasut täyttivät turistikohteet luoden pelottavan tunnelman, joka valloitti kaupungin.

Halloween-videokierros on katsottavissa täällä YouTubessamme.

Noidat, vampyyrit, zombit, legendaarinen merirosvo Jack Sparrow ja muut legendaariset Halloween-hahmot vaelsivat kaduilla, ja heidän taidokkaat puvunsa oli huolellisesti muotoiltu aiheuttamaan väreitä. Perinteiset thaimaalaiset alkoholijuomat sekoittuvat saumattomasti länsimaisten haamujen kanssa esitellen luovuutta ja kulttuurista fuusiota, joka määritteli yön.

Walking Street, Pattayan vilkas viihdekatu, sekä Soi Buakhao, nousivat ilon keskipisteisiin, kun baarit ja palvelulaitokset pukeutuivat aavemaisiin koristeisiin houkutellakseen vierailijoita tarjolla olevilla erikoispalveluilla.

Omistautuneet lainvalvontaviranomaiset, mukaan lukien turistipoliisi ja Pattayan poliisiaseman virkamiehet, pysyivät myös valppaana varmistaakseen, että juhla pysyi turvallisena ja nautinnollisena kaikille osallistujille.

Tapahtuma keräsi monimuotoisen yleisön, mikä vahvisti Pattayan aseman sekä paikallisten että kansainvälisten juhlien kohteena.

Illan edetessä Halloween-henki tunkeutui Pattayan jokaiseen nurkkaan. Tämä ikimuistoinen ilta osoitti halloweenin yleismaailmallista viehätysvoimaa kummittelevista puvuista henkiseen tunnelmaan yhdistämällä ihmiset hauskuuteen uskomuksesta tai kulttuuritaustasta riippumatta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.