Sri Rachan kelluvan sillan uusi osa avataan lisäämään Koh Loin matkailua

KUVA: ข่าวคนชล

Sriracha -

Sri Rachan viranomaiset avasivat virallisesti Koh Loin matkailun lisäämiseen tähtäävän "Floating Bridge" -projektin kolmannen osion torstaina 26. lokakuuta.

Aikaisempina vuosina Sri Rachan kunta ryhtyi rakentamaan kelluvan sillan, jonka kokonaispituus on vaikuttava 480.20 metriä ja joka on jaettu kolmeen osaan kotimaan ja kansainvälisen matkailun edistämiseksi.

Koko hanke sai rahoitusta valtion eri lähteistä 1 metrin laajuiseen osaan 152, ja sitä tuettiin Sri Rachan kunnan budjetilla 86,516,000 2023 XNUMX bahtia kesäkuussa XNUMX valmistuneeseen rakentamiseen.

Tämän jälkeen hankkeessa edettiin sillan osan 3 rakentamista, jonka pituus oli 158 metriä. Tämä osio sai 86,029,600 26 XNUMX bahtia taloudellisen tuen Eastern Economic Corridor (EEC) -kehitysprojektilta ja Sri Rachan kunnasta, ja se valmistui virallisesti eilen XNUMX. lokakuuta.

Jäljellä olevaa 2 metrin pituista osaa 127.20 tukee 71,316,500 2024 XNUMX bahtin budjetti Chonburin maakunnasta, ja sen odotetaan valmistuvan syyskuussa XNUMX.

Eilen Sri Rachan viranomaiset pitivät pormestari Chatchai Timkrajangin johdolla sillan kolmannen osan avajaisseremonian. Hän mainitsi, että kelluvan sillan tavoitteena oli luoda uusi matkailukohde Sri Rachan alueelle. Ikoninen silta antaa vierailijoille mahdollisuuden nauttia upeista 360 asteen merinäkymistä päivällä ja illalla.

500 metrin päässä rannikosta sijaitseva Koh Loi on suosittu pakopaikka sekä paikallisten että matkailijoiden keskuudessa. Se toimii ensisijaisena porttina Sichangin saarelle, joka on tunnettu kohde Sri Rachassa. Lisäksi saarella asuu kunnioitettu Sri Maharacha -temppeli, joka sijaitsee kukkulan päällä ja tarjoaa henkeäsalpaavat panoraamanäkymät, etenkin auringonnousun aikana. Nuorille vierailijoille on myös pieni merikilpikonnalampi, joka tarjoaa mahdollisuuden havainnointiin ja oppimiseen.

KUVA: ข่าวคนชล
KUVA: ข่าวคนชล
KUVA: ข่าวคนชล
KUVA: ข่าวคนชล
KUVA: ข่าวคนชล

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.