Wild Elephant Kills Village Chief Surat Thanissa

KUVA: อุทยานแห่งชาติแก่งกรุง - Kaeng Krungin kansallispuisto

Surat Thani -

Lehmänorsu ja vasikka hyökkäsivät ja tappoivat kylänjohtajan Surat Thanin maakunnassa Etelä-Thaimaassa sunnuntaina, kun tämä yritti työntää heidät takaisin metsään.

Mr. Samnao Kraiket, Moo 11 -kylän päällikkö Khlong Phan osa-alueella Tha Chanan alueella, menehtyi vakaviin vammoihinsa matkalla sairaalaan 22. lokakuuta.

Epäonninen kylän päällikkö tai thaikielellä "Phuyaiban" kuoli villinorsun hyökkäyksen seurauksena. Hyökkäys aiheutti hänelle murskaantuneen rintakehän, murtuman lonkan ja vakavia päävammoja.

Surat Thanin poliisi ilmoitti, että 9-11 villinorsun lauma oli saapunut öljypalmuviljelmälle Thap Saming Khlassa Moo 11:n kylässä ja alkanut ruokkia ja riisua puita. Uhri, herra Samnao, johti täysin vapaaehtoisista koostuvaa ryhmää, joka yritti ajaa eläimet ulos istutuksesta ja takaisin metsään.

Kuitenkin, herra Samnaon kimppuun hyökkäsi lehmänorsu, jolla oli vasikka, mikä johti hänen kuolemaansa. Lopulta norsut ajettiin takaisin metsään.

Paikallisten kyläläisten mukaan luonnonvaraiset norsut tunkeutuvat usein satoon Khlong Phan ja Prasongin alueilla Tha Chanan alueella. Vuosien mittaan nämä eläimet ovat tappaneet tai loukkaantuneet lukuisia ihmisiä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.