Pattayalainen nainen löytää varastetun moottoripyöränsä verkkokaupassa

Pattaya -

Thaimaalainen nainen oli hämmentynyt löydettyään varastetun moottoripyöränsä käytetystä Facebook-ryhmästä vain muutama tunti sen varastamisen jälkeen.

23-vuotias Amphika Sisena kertoi The Pattaya Newsille, että hän oli järkyttynyt huomatessaan, että tuntematon myyjä mainostaa hänen arvokasta omaisuuttaan Facebookissa.

Nuori nainen selitti, että tuntematon thaimaalainen mies varasti hänen moottoripyöränsä 17. lokakuuta. Varkaus tapahtui tavaratalossa Soi Khao Noissa Nongpruen alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Tapahtuma tallentui valvontakameralle.

Hämmästyksekseen Amphika kertoi, että vain kuusi tuntia myöhemmin tapahtuman jälkeen hän näki moottoripyöränsä myytävän Facebook-käyttäjän "Good Jakkapan" toimesta. Pyörä listattiin Osta-Myy Rekisteröimättömät Moottoripyörät Facebook-ryhmässä, jossa oli paljon kuvia moottoripyöristä myyntiin.

Uhri ilmoitti tapauksesta välittömästi Nongpruen poliisiasemalle toivoen, että poliisi jäljittäisi tekijän ja palauttaisi hänen moottoripyöränsä.

Hän jakoi myös turhautumisensa ja mainitsi, että ilman pyörää hänellä ei nyt ollut kulkuvälinettä töihin. Lisäksi hän uskoi, että juuri tämä varas oli vastuussa useista tapahtumista Pattayassa, koska hän havaitsi, että tekijä julkaisi usein kuvia varastetuista moottoripyöristä myytäväksi eri ryhmissä.

Varas poisti heidän viestinsä Amphikan moottoripyörästä sekä heidän Facebook-tilinsä. Poliisi jäljittää heidän digitaalista jalanjälkeään, mutta tilin nimen uskotaan olevan väärennös.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.