Thaimaan hallituksen suunnittelemat myöhemmät sulkemisajat yöelämän yrityksille, joille rattijuopumukset ovat haastaneet

KUVA: Matichon

Kansallinen -

Joukko rattijuopumuksia vastustavia aktivisteja ja uhreja vetosi Thaimaan hallitukseen peruuttamaan suunnitelmansa pidentää viihdeyritysten sulkemisaikoja.

Torstaina 12. lokakuuta Drink No Drive -ryhmän jäsenet, jotka koostuivat aktivisteista ja rattijuoppien uhreista perheineen, kokoontuivat pääministerin kansliaan ilmaistakseen vastustavansa Thaimaan hallituksen suunnitelmaa pidentää maan yöelämän aukioloaikoja. .

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisinin mukaan hallitus harkitsee maan yöelämän sulkemisaikojen pidentämistä joillakin alueilla jopa kello neljään aamulla matkailun ja talouden vauhdittamiseksi. Pääministeri Srettha on kehottanut sisäministeriötä tunnistamaan sopivat paikat, joissa viihdepaikat, jotka suljetaan tällä hetkellä klo 4–12 virallisilla viihdealueilla, voisivat mahdollisesti toimia klo 2:ään asti.

Valitut pilottipaikat vapautetaan sisäministeri Anutin Charnvilakulin mukaan poliisin ja elinkeinoelämän turvallisuuspöytäkirjojen ja toimintaohjeiden valmistelun jälkeen. Suositut matkailu- ja viihdealueet, kuten Patong ja Pattaya, ovat todennäköisesti luettelon kärjessä paikalliset yrittäjät ovat osoittaneet vahvaa tukea ehdotuksille.

Drink No Drive -ryhmä painoi kuitenkin hallitusta jarruttamaan tätä ajatusta sanoen, että pidemmät juomatunnit johtaisivat vain lisää kaaokseen, mukaan lukien kuolemia teillä, saastuminen ja rikollisuus.

Kantelijat, joista osa istui pyörätuoleissa, väittivät, että Thaimaassa on paljon arvokkaampia nähtävyyksiä kuin sen yöelämää, kuten kauniita matkailukohteita, rikkaita kulttuureja tai katuruokaa.

Viihdeteollisuuden etusijalle asettamisen sijaan ryhmä kehotti hallitusta keskittymään maan edellä mainittujen näkökohtien vahvistamiseen ja edistämiseen, jotta se hyödyttäisi laajempaa osaa väestöstä. Ryhmä oli eri mieltä jopa suosituista yöelämän alueista, kuten Pattayasta, poikkeuksista sanoen, että tämä johtaisi siihen, että myös muut alueet pyytäisivät poikkeuksia tai laajennuksia ja että olisi parempi noudattaa johdonmukaista politiikkaa.

Turistien osalta ryhmä vetosi hallitukseen, jotta myös heidän turvallisuutensa olisi etusijalla, koska niitä on ollut jatkuvasti vaaratilanteiden jotka ovat viime aikoina heikentäneet vierailijoiden luottamusta.

Thaimaan onnettomuustietokeskuksen tilastot osoittavat, että Thaimaassa on vuoden 443 alusta lokakuuhun menehtynyt 2023 ulkomaalaista tieliikenneonnettomuuksissa. Lisäksi yli 16,888 XNUMX henkilöä loukkaantui.

Lokakuun 10. päivänä 2023 Thaimaan tieliikenneonnettomuuksissa kuolleiden yhteenveto on 10,916 617,220 henkilöä ja 25 30 loukkaantunutta. Onnettomuustietokeskuksen mukaan näiden onnettomuuksien pääsyy, XNUMX-XNUMX %, johtuu rattijuopumuksesta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.