Pattayan yöelämän yritykset ovat tyytyväisiä suunnitelluista myöhemmistä sulkemisajoista

Pattaya -

Pattayan viihdepaikkaoperaattorit ovat yleisesti ottaen tyytyväisiä pääministerin suunnitelmaan pidentää sulkemisaikoja kello 1:XNUMX, jotta edistettäisiin taloutta turistikohteiden alueilla, joihin todennäköisesti kuuluu Pattaya.

Sisäministeri Anutin Charnvirakul kehotti äskettäin asianomaisia ​​virkamiehiä tunnistamaan sopivat alueet viihdepaikkojen sulkemisaikojen pidentämiseksi yleensä kello 1:een vastauksena Pääministeri Srettha Thavisinin ohje tavoitteena on talouden vauhdittaminen.

TPN huomauttaa, että joillakin viihdevyöhykkeiden alueilla on jo myöhempiä sulkemisaikoja, mutta tämä ehdotus sallisi näiden vyöhykkeiden ulkopuolisten paikkojen, kuten East Pattayan tai Jomtienin, olevan laillisesti auki kello 1:een asti.

Myös viihdealueiden laajentamista kokonaan, erityisesti Jomtieniin, on ehdotettu. Pattayan nykyiset viihdealueet eivät ole muuttuneet vuoden 2002 jälkeen, mutta Pattayan maisema on muuttunut merkittävästi tämän ajan jälkeen, sillä nyt on nähty satoja baareja Keski-Pattayan ulkopuolella. Valitettavasti monien on teknisesti toimittava "ravintoloiden" tavoin, koska viihdepaikat eivät ole virallisesti sallittuja.

Kaiken kaikkiaan uutinen vaikutti ilahduttavan Pattayan yöelämän toiminnanharjoittajia, sillä laajennus on pääministerin mukaan suunnattu ensisijaisesti suosituille turistikohteille, kuten Pattayalle ja Phuketille.

Torstaina 5. lokakuuta Mr. Damrongkierati Phinijkarn, Pattaya Entertainment and Tourism Industry Associationin sihteeri, paljasti Pattaya Newsille, että politiikka lupasi hyvää merkkiä kaupungin matkailulle.

Sulkuaikojen pidentäminen keskiyöstä kello 1:ään hyödyttää yöyritysten omistajia ja työntekijöitä ja jopa alueella tavaroita myyviä myyjiä.

Hra Damrongkierati sanoi kuitenkin henkilökohtaisesta näkökulmastaan, että hän toivoi hallituksen poistavan rajoituksen kokonaan ja sallivan viihdeyritysten toimia 24/7 kuten muissa maissa, kuten Espanjassa.

Silti herra Damrongkierati totesi, että on erittäin tärkeää, että näiden palvelujen hallinnassa on tiukat määräykset. Tällaiset määräykset ovat välttämättömiä yhteisöille aiheutuvien kielteisten vaikutusten ehkäisemiseksi ja asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi. Näissä määräyksissä tulisi käsitellä myös sellaisia ​​kysymyksiä kuin rattijuopumus ja melutasojen hallinta, herra Damrongkierati ehdotti.

Jos hallitus aikoo pidentää aukioloaikoja edelleen klo 1 jälkeen, herra Damrongkierati neuvoi, että heidän pitäisi pilotoida sitä Pattayassa pidentämällä sitä kello 4:ään, jotta nähdään, miten asiat etenevät.

Siitä huolimatta pääministeri Srettha mainitsi, että 24/7-toiminnan salliminen ei ehkä ole ihanteellinen ratkaisu. Hän sanoi, että nykyisten aukioloaikojen pidentäminen ja viihdealueiden huolellinen arviointi olisi parempi lähestymistapa, koska tämä auttaisi myös estämään viranomaisten korruptiota.

Samaan aikaan rouva Lamphueng 'Lisa' Hamilton, Pattaya Night-Business Entrepreneurs Associationin puheenjohtaja, ilmaisi kiitollisuutensa hallitukselle ja mainitsi laajentamisen järjestönsä pitkäaikaiseksi tavoitteeksi.

Hän uskoi, että viihdepaikkojen nykyinen sulkemisaika keskiyöllä (tai klo 2 tietyistä vyöhykkeistä riippuen) ei vastaa nykytilannetta, koska ulkomaalaiset turistit aloittavat iltansa yleensä vasta kello 10 tai 11, ja tapahtumapaikat suljetaan pian. sen jälkeen ei ole järkevä liikepäätös.

Suojelija nimeltä Ms. Anisa, 39, jakoi ajatuksensa The Pattaya Newsille sanoen, että klo 1 sulkeminen on hyvä idea, koska kaikki eivät lopeta töitä samaan aikaan. Joillakin myöhään lopettavilla on vain muutama tunti vapaa-aikaa, ja nykyiset sulkemisajat estävät heitä nauttimasta illasta, Anisa sanoi.

Mahdollisten vaikutusten osalta suojelija uskoi, että vaikutuksia ei pitäisi olla paljon, sillä poliisilla on jo valmiina toimenpiteitä turistien ja viihdealueiden lähellä olevien yhteisöjen turvallisuuden ja hyvinvoinnin varmistamiseksi.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.