Pattaya City valmistautuu kuuluisaan kasvissyöjäfestivaaliin 2023

Pattaya -

Jännittävä Pattaya Vegetarian Festival on alkamassa tänä viikonloppuna, ja se kestää 14.-24.

Tämä taolaisuuteen juurtunut festivaali pyörii yhdeksän keisarijumalan kunnioittamisen ympärillä. Paikallisesti tunnetaan nimellä "Jai Chai", joka tarkoittaa "syö vihanneksia", ja sen uskotaan, että lihan välttäminen rukouksen aikana voi johtaa mielen, kehon ja hengen syväpuhdistukseen. Festivaali osuu tyypillisesti lokakuuhun kiinalaisen kalenterin kasvavan kuun syklin jälkeen. Paitsi Phuket, Pattaya on yksi Thaimaan tärkeimmistä paikoista kokea tämä tapahtuma.

Pattayan kasvissyöjäfestivaaleja juhlivat tyypillisesti kiinalaiset siirtolaiset, jotka evakuoitiin kauan sitten Thaimaahan Ayutthayan aikana kukoistavan kaupankäynnin vuoksi Portugalin, Hollannin ja Ranskan kanssa.

Nämä varhaiset kiinalaiset uudisasukkaat uskoivat yhteisöjensä suojaaviin jumaluuksiin, ja tämä perinne on siirtynyt thaimaalaisille yhteisöille kautta aikojen.

Merkittävä osa kasvissyöjäfestivaalista sisältää vaikuttavia rituaaleja ja esityksiä, jotka sisältävät merkittäviä itsekuria, kuten hiilellä kävelyä, teräviä tikkaita kiipeämistä ja lävistyksiä. Hartaat uskovat osallistuvat näihin mielenosoituksiin osoittaakseen kunnioituksensa esi-isiä ja jumalia kohtaan.

Pattayan kasvissyöjäfestivaali lupaa tarjota kiehtovan kulttuurikokemuksen, jossa yhdistyvät muinaiset perinteet hämmästyttäviin uskon ja omistautumisen näytöksiin. Uskonnosta ja kansallisuudesta riippumatta kaikki ovat kutsuttuja tapahtumaan useimmissa paikallisissa pelastuspalvelusäätiöissä.

Pattayalla päätapahtuma ja markkinat ovat Sawangboriboon-temppelissä Nakluassa, joka sijaitsee lähellä suuria Lan Pho Naklua -kalamarkkinoita ja Lan Phon julkista puistoa. Se sijaitsee melkein kadun toisella puolella tästä alueesta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.