Espanjalaiset turistit ylistävät Thaimaan poliisia kadonneen kameransa palauttamisesta

Bangkok -

Espanjalainen turisti ja hänen vaimonsa olivat erittäin kiitollisia Don Mueangin poliisille sen jälkeen, kun poliisit auttoivat heitä hakemaan kadonneen kameransa, joka tallensi valokuvia heidän lomastaan.

Espanjalainen turisti Denison Mendes vuodatti ilon kyyneleitä, kun Bangkokin Don Mueangin poliisiaseman poliisi palautti hänen laukkunsa, jossa oli kamera ja kiintolevy, jonka hän oli kadottanut 7. syyskuuta 2023. Everstiluutnantti Phattharasaya Rerkrat vangitsi tämän sydäntä lämmittävän hetken ja jakoi sen videossa TikTokissa käyttäjätunnuksella @vikkipatara.

Videon mukaan herra Denison menetti omaisuutensa taksissa, jonka hän oli ottanut Sombat Tour Companyn edessä sijaitsevalta bussipysäkiltä Vibhavadi Rangsit Soi 13:n suulla suunnatakseen Don Mueangin kansainväliselle lentokentälle.

Denison kertoi, että hän ja hänen tyttöystävänsä huomasivat unohtaneensa Nikon-kameransa, kaksi objektiivia ja kiintolevyn taksin tavaratilaan poistuttuaan ajoneuvosta lentokentällä noin kello 6 aamulla.

Myöhemmin pariskunta ilmoitti ahdingostaan ​​Don Mueangin poliisiasemalle, koska kamera oli heille erittäin tärkeä, koska se tallensi kuvia heidän pitkästä lomastaan.

Don Mueangin poliisi koordinoi maaliikenneministeriön CCTV-keskuksen kanssa taksin paikallistamista. Myöhemmin he onnistuivat tunnistamaan kuljettajan, joka oli nimetty vain herra Supojiksi. Taksiauto lähti välittömästi Don Mueangin poliisiasemalle kuultuaan matkailijoiden kadonneista tavaroistaan.

Syyskuun 28. päivänä herra Denison ja hänen vaimonsa palasivat asemalle hakemaan tavaransa.

Everstiluutnantti Phattharasayan Tiktok-videossa turistit ilmaisivat kiitollisuutensa ja totesivat: "Thain poliisi on maailman parhaita poliiseja."

He jatkoivat: "Kun palaan Espanjaan, puhun suurlähetystön kanssa kertoakseni heille hyvistä asioista, joita olette tehneet Espanjan ihmisten kuulemiseksi."
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.