Turisti Saudi-Arabiasta ja thaimaalainen kuljettaja loukkaantui auto-onnettomuudessa Thepprasit Roadilla Pattayalla

Pattaya -

Varhain tiistaiaamuna Pattayalla thaimaalainen kuljettaja kynsi autonsa sähköpylvääseen Thepprasit Roadilla ja sai vammoja. Myöhemmin pahaa aavistamaton turisti Saudi-Arabiasta putosi moottoripyörästään tien poikki pudonneen sähköpylvään takia.

Tämän tarinan videoversio löytyy napauttamalla tai napsauttamalla tätä.

Onnettomuudesta ilmoitettiin Pattayan poliisille kello 5 tänään, 30. lokakuuta, Thepprasit Roadilla Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Onnettomuus sai poliisin ja pelastushenkilöstön kiirehtimään paikalle.

Siellä todettiin, että valkoinen Toyota Revo -lava-auto törmäsi sähköpylvääseen. Kuorma-auto oli siirtänyt pylvään yli 200 metriä alkuperäisestä asennostaan ​​ja saattanut sen tukkimaan Thepprasit Roadin. Pakettiauto kärsi merkittäviä vaurioita.

Kuorma-auton kuljettaja Songyot Haopan loukkaantui lievästi onnettomuudessa. Pelastushenkilöstö antoi hänelle alustavan lääketieteellisen avun ennen kuin hänet kuljetettiin Banglamungin sairaalaan.

Lisäksi toinen loukkaantunut, Saudi-Arabian kansalainen Osa Husen, 50, löydettiin paikalta. Turisti, joka ei ollut osallisena alkuperäisessä törmäyksessä, sai ei-vakavia hankausta, koska hän oli ajanut moottoripyörää ja joutui kosketuksiin tien tukkivien pylvään johtimien kanssa. Kosketus sai hänet kaatumaan tielle.

Turisti kuljetettiin paikalliseen sairaalaan lääkärinhoitoon. Pattayan poliisin kerrotaan aikovan nostaa kuorma-auton kuljettajaa syytteen, mutta on epäselvää, aikooko he maksaa hänen taloudellisesti korvauksen turistille vai ei.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.