Valmistaudu hauskaan Halloween-kuukauteen, täytä sielusi ilolla Jannaat Clubilla lokakuussa!

Oletko innostunut eeppisestä tapahtumasta? He valmistavat ilkeää hauskaa tänä Halloween-kuukautena Jannaat Clubilla lokakuussa 2023.

Jannaat on aina paras kohde juhliin ja Pattayalla sesonkiaikana lokakuussa ei ole eroa. Jannaat tuo myös aina huippulahjakkuuksia ja yllätyksiä kuin johtava intialaisen taiteilijan Jordan Sandhun äskettäinen vierailu!


Pattayan maailmankuulun yöelämän kaupunginosan Walking Streetin sydämessä sijaitseva Jannaat toivottaa kaikki tervetulleiksi ja soittaa monipuolista musiikkia eri puolilta maailmaa.

Upeilla esityksillä, kuten vatsatanssilla ja kansainvälisillä DJ:llä iltaisin, löydät varmasti tyyliisi sopivan. Jannaat on maailmanluokan yökerho, joka toivottaa kaikki tervetulleiksi juhlimaan ja tekemään loppuelämän kestäviä muistoja.

Pääsy on ILMAISTA!

Jannaat on avoinna joka ilta myöhään, ja voit myös varata pöytäsi parhaan sijainnin varmistamiseksi soittamalla 080-284-9999 tai: 080-385-9999, 080-386-9999, 080- 387-9999.

Heillä on myös erinomainen Instagram ja Facebook pysyä ajan tasalla kaikista tapahtumista.

Tiesitkö, että he järjestävät myös uima-allas- ja jahtijuhlia? Ota rohkeasti yhteyttä saadaksesi lisätietoja!

Katso heidän viimeisimmät kuvat ja videot ja valmistaudu viettämään Jannaat illalla, jota et unohda!


Tämä on sponsoroitu mainos.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.