Juhli Jannaat Nightclubin ja Jordan Sandhun kanssa jahdilla tänä lauantaina Pattayalla!

Pattaya, Thaimaa -

Haluatko mahtavan tilaisuuden juhlia intialaisen laulavan supertähden Jordan Sandhun kanssa jahdilla Pattayalla? No, meillä on sinulle mahtavia uutisia!

Lauantaina 9. syyskuuta tänä viikonloppuna klo 2-6 voit liittyä Jordaniin uskomattomiin huvivenejuhliin, joka on taattu kerran elämässä.

Jasminder Singh Sandhu tunnetaan ammattimaisesti nimellä Jordan Sandhu on intialainen laulaja ja näyttelijä Punjabista. Hänet tunnetaan parhaiten sinkkuistaan ​​"Teeje Week", "Muchh Rakhi Aa" ja "Handsome Jatta". Ashke. Hänet tunnetaan myös yhteistyöstä sanoittaja Sharanjeet Singh Chohalla Walan kanssa useimmissa hänen kappaleissaan. Hän teki lauludebyyttinsä kappaleella ”Muchh Phut Gabruu” ja näyttelijädebyyttinsä vuonna Subedar Joginder Singh julkaistiin vuonna 2018. (Hänen Wikipediastaan)

Jos haluat nähdä Jordan Sandhun livenä Yachtilla Jannaatin kanssa, voit varata ja tiedustella hintoja soittamalla 0802849999, tai 0803859999, tai 0803869999, tai 0803879999!

Voit myös lähettää heille viestiä heidän Facebookissaan napsauttamalla tai napauttamalla tästä.

Heillä on myös erinomainen Instagram pysyäkseen ajan tasalla kaikista tapahtumista johon voit käydä täällä.

Etkö halua tehdä jahtia? Jordan esiintyy myös livenä 8. syyskuuta Walking Streetin Jannaatissa, klikkaa tästä saadaksesi tiedot.

Tämä on sponsoroitu viesti.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/