Pattayan poliisi käynnistää rikosten ehkäisyoperaation rakentaakseen turistien luottamusta viisumivapausohjelman puitteissa

Pattaya -

Polin johtama turistipoliisi. Kenraaliluutnantti Sukhun Prommayon käynnisti keskiviikko-iltana, 27. syyskuuta, rikosten pelotusoperaation luodakseen luottamusta turistien keskuuteen. Erityistä huomiota kiinnitetään kiinalais- ja kazakstanilaisiin vierailijoihin, jotka ovat hiljattain tulleet Pattayaan viisumivapausohjelman kautta.

Tämän tarinan videoversio löytyy napauttamalla tai napsauttamalla tätä.

Turistipoliisiosaston komentaja Pol-kenraaliluutnantti Sukhun lähetti suuren poliisiryhmän eilen kello 4 Bali Hain laiturille.
Operaatio käynnistettiin Pattayan turistien turvallisuuden parantamiseksi hallituksen toimesta viisumivapausohjelma, joka jatkuu 29. helmikuuta 2024 saakka. Ohjelma koskee kiinalaisia ​​ja kazakstanilaisia ​​turisteja, ja he voivat oleskella kuningaskunnassa 30 päivää ilman viisumia etukäteen matkailun edistämiseksi.

Pol-kenraaliluutnantti Sukhunin mukaan turistipoliisiosasto asettaa etusijalle kaikkien vierailijoiden turvallisuuden. Hän totesi, että Pattaya on suosittu turistikohde, joten vierailijoiden tulisi tuntea olonsa turvalliseksi kiertäessään kaupunkia säilyttääkseen kaupungin positiivisen maineen.
Operaatioon osallistuivat useat asiaankuuluvat virastot, kuten Chonburin maakunnan poliisi, Pattayan poliisi, maahanmuutto, meripoliisiosasto, Banglamungin piirin virkamiehet ja yksityisten yritysten edustajat.

Tehtävän lopussa Pattayan kiertueella havaittiin, ettei mikään ollut vialla. Operaatio on osa hallituksen ja Thaimaan kuninkaallisen poliisin politiikkaa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.