PÄIVITYS: Poliisi pidätti pikavenekuljettajan kohtalokkaassa Koh Larnin törmäyksessä; Kadonnut venäläinen turisti löydettiin kuolleena

Pattaya -

Pattayan poliisi on pidättänyt pikaveneen kuljettajan, jota syytetään törmäyksestä thaimaalaisen naisen ja venäläisen turistin päälle, jotka uivat määrätyllä uima-alueella meressä Koh Larnin edustalla 25. syyskuuta. Törmäys johti naisen kuolemaan ja venäläisen miehen katoamiseen, jonka kuolemaksi on nyt vahvistettud.

Ensin edellinen tarinamme:

Nuori thaimaalainen nainen kuoli ja tuntematon ulkomaalainen mies katosi, kun hän ilmeisesti törmäsi pikaveneeseen uimassa Koh Larnista viime yönä, 25. syyskuuta 2023 auringonlaskun aikaan.

Nyt päivitykseemme:

Jos haluat videoversion tästä tarinasta, se löytyy täältä.

Traaginen tapaus tapahtui lähellä auringonlaskua lähellä Tien Beachia Koh Larnin edustalla Nakluan osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa 25. syyskuuta 2023. Nainen ja venäläinen turisti havaittiin uimassa määrätyllä uima-alueella saaren edustalla, kun he olivat molemmat pikaveneen törmäsi. Kuljettaja pysähtyi hetkeksi katsomaan ja kiihtyi nopeasti pois, järkyttyneiden silminnäkijöiden mukaan.

Pelastustyöntekijät löysivät ja löysivät naisen ruumiin pian törmäyksen jälkeen. Hän oli thaimaalainen ja vain 20-vuotias. The Pattaya News on salannut hänen nimensä tavallisen toimituksellisen politiikan mukaisesti odotettaessa hänen perheensä lupaa.

Enrike Rakhman, 22, venäläinen, vahvistettiin, että pikavenekuljettaja tappoi Koh Larnissa

Samaan aikaan etsintätoimet käynnistettiin välittömästi naisen kanssa uimassa havaitun venäläisen miehen löytämiseksi. Sawang Boriboon -pelastusryhmä vietti lähes kolme tuntia hänen katoamispäivänsä etsinnässä, ennen kuin voimakkaiden vedenalaisten virtausten pakotti heidät pysähtymään. Pattayan poliisi tunnisti kadonneen turistin julkisesti Enrike Rakhmaniksi, 22. Poliisin mukaan hän näytti olevan thaimaalaisen naisen poikaystävä. Julkaisimme hänen nimensä sen jälkeen, kun Pattayan poliisi vahvisti, että perheelle oli ilmoitettu traagisesta tapauksesta.

Rakhman saapui Thaimaahan 11. elokuuta 2023. Ennen tapahtumaa poliisi kertoi hänen ja hänen tyttöystävänsä kirjautuneen ulos lomakeskuksesta, joka sijaitsee Koh Larnilla Na Baanin alueella. He olivat vuokranneet moottoripyörän ja nauttivat ajastaan ​​Tien Beachillä ennen kuin onneton yhteentörmäys pikaveneen kanssa sai Rakhmanin katoamaan ja hänen tyttöystävänsä menehtymään.

Päivä tapahtuman jälkeen (26. syyskuuta) Pattayan poliisi pidätti pikaveneen epäillyn kuljettajan Thawatchai Chompupuangin. Nuori 19-vuotias mies kiistää edelleen törmänneensä pariin. Häntä syytetään piittaamattomasta toiminnasta, joka on johtanut muiden kuolemaan.

Etsinnät, joihin osallistui 10 pelastustyöntekijää ja 2 pikavenettä, jatkuivat tänään Rakhmanin löytämiseksi.

Viimeisimmän päivityksen mukaan Rakhmanin ruumis löydettiin tänään, 7. syyskuuta 30, klo 27 Tien Beachin pohjoispuolelta. Hän kellui kasvot alaspäin ja jumissa kivien välissä noin 2023-60 metrin etäisyydellä törmäyspaikasta.

Uhrilla oli yllään vain siniset uimahousut, ja hänellä oli kaksi suurta vammaa selässä, yksi vasempaan olkapäähän ja yksi selkään, mikä todennäköisesti johtui veneen potkurista. Hän oli kuollut ainakin 24 tuntia, pelastustyöntekijät ennustivat.

Poliisi kehotti pelastusyksikköä ottamaan ruumiin vedestä lisätutkimuksia varten. Uhrin tuntematon sukulainen kertoi, että ruumis kuului Rakhmanille.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.