Nuori thaimaalainen nainen tapettiin, ulkomaalainen mies kadonnut, kun ilmeisesti joutui pikaveneen hyökkäykseen uidessaan Koh Larnilla

Pattaya/Koh Larn-

Nuori thaimaalainen nainen kuoli ja tuntematon ulkomaalainen mies katosi, kun hän ilmeisesti törmäsi pikaveneeseen uimassa Koh Larnista viime yönä, 25. syyskuuta 2023 auringonlaskun aikaan.

Traaginen tapaus tapahtui noin kello 4 Tian Beachillä Koh Larnilla. Silminnäkijöiden mukaan nuori thaimaalainen nainen ja ulkomaalainen mies menivät uimaan yhdessä, kun lähistöllä näennäisesti turisteja kuljettava pikavene meni uima-alueelle ja osui ainakin naiseen. Veneen kerrotaan pysähtyneen hetkeksi osuttuaan pariskuntaan ja kiihtyä sitten.

Nainen löydettiin myöhemmin kelluvana kuolleena vedestä Koh Larnin edustalla, ja hänen ruumiinsa poikki oli veneen potkurin jälkiä. Hänet tunnistettiin myöhemmin, mutta The Pattaya News on salannut hänen nimensä odottaessaan yhteyttä hänen perheeseensä ja ystäviensä.

Lehdistöaikaan mennessä tuntematon ulkomaalainen oli kateissa ja sukeltajat etsivät aluetta.

Kuten todettiin, pikaveneen kapteeni näytti paenneen paikalta tapahtuman jälkeen, mutta Pattayan poliisi etsii vastuussa olevaa henkilöä CCTV:n, todistajanlausuntojen ja läheisten laitureiden tukien avulla.

Mukaan Pol. Eversti Thanaphong Phothi, Pattayan poliisiasema Päällikkö, he olivat tunnistaneet veneen kapteenin myöhään maanantai-iltana, 25. syyskuuta 2023, ja yrittivät jäljittää epäiltyä syytteeseenpanoa varten.

Tian Beachin silminnäkijät kertoivat, että pariskunta oli vuokrannut rantasängyn ja jättänyt jälkeensä puhelimen ja useita henkilökohtaisia ​​omaisuutta, kun he lähtivät uimaan, minkä Pattayan poliisi otti todisteeksi. Myöhemmin paljastui, että nainen oli ennen traagista tapausta vuokrannut huoneen omalle nimelleen saarella sijaitsevasta lomakeskuksesta, jonka nimi oli salattu vireillä olevan tutkinnan vuoksi.

Valokuvat ovat TPN-median arkistokuvia Koh Larnista, koska paikalta otetut kuvat voivat häiritä herkkiä katsojia.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/