PÄIVITYS: Varakkaiden kiinalaisten liikemiesten autoon murtautunut varas pidätettiin Pattayassa

Pattaya -

Kahden varakkaan kiinalaisen liikemiehen pakettiauton ikkunan murskaanut ja yli miljoonan bahtin arvosta käteistä ja arvoesineitä ryntänyt varas pidätettiin torstai-iltana eräässä pattayalaishotellissa, juuri kun hän oli järjestämässä juhlajuhlia.

Ensin edellinen tarinamme:

Kaksi kiinalaista liikemiestä joutui autovarkaan uhriksi Pattayassa ja menettivät yli miljoonan bahtin arvosta useita ulkomaisia ​​valuuttoja.

Nyt päivitykseemme:

Pidätys tapahtui 14. syyskuuta illalla Jomtienissa sijaitsevassa hotellissa, jonka nimeä poliisi ei paljastanut.

Pattayan poliisi ryhtyi eilen heti etsimään epäiltyä, joka oli murtautunut kahden kiinalaisen liikemiehen Volkswagen-pakettiautoon ja hankkinut sieltä useita tavaroita, kuten useita ulkomaisia ​​valuuttoja, kalliita laukkuja ja tärkeitä asiakirjoja.

CCTV-materiaalia tarkasteltaessa havaittiin, että syyllinen oli thaimaalainen mies, jolla oli tumma lippalakki, mustat aurinkolasit, musta takki, pitkät farkut ja lenkkarit. Hän ajoi sinisellä Honda Wave -moottoripyörällä, jossa oli Prachinburi-rekisterikilpi. Hän pakeni kohti Thep Prasit Roadia ennen kuin teki U-käännöksen Chaiyapruek Roadilla, Jomtien Second Roadilla. Pakonsa aikana tekijä käytti matkapuhelintaan kommunikoidakseen tuntemattoman henkilön kanssa koko matkan ajan.

Myöhemmin torstaina annettiin pidätysmääräys epäillystä 42-vuotiaasta Kongphop Ueanjitista. Häntä etsittiin syytettynä ryöstöstä ja ajoneuvon käytöstä mukavuussyistä rikoksen tekemiseen ja pakenemiseen.

Saman päivän iltana Pattayan poliisi löysi nopeasti Kongphopin ja pidätti hänet ylellisen hotellin parkkipaikalta. Hyvin pukeutunut epäilty keskusteli tuntemattoman thaimaalaisen naisen kanssa, kun poliisi törmäsi häneen.

Raportin mukaan Kongpop ajoi mustaa BMW-sedania, josta poliisi löysi kätkön eri ulkomaisia ​​valuuttoja, jalokiviä, kaksi rannekelloa, viisi amulettia ja kaksi luottokorttia, jotka kuuluivat kahdelle kiinalaisuhrille.

Miehen näyttävän BMW:n osalta hän myönsi vuokranneensa sen nimenomaan murtautumista varten. Hän myönsi lisäksi, että hän oli myös vuokrannut huoneen hotellista ja aikoi järjestää juhlia ystävien kanssa juhlistaakseen tekemänsä rikosta. Hän ei kuitenkaan lopulta kyennyt välttelemään poliisin takaa-ajoa.

Poliisi otti epäillyn kiinni ja aloitti oikeustoimia häntä vastaan.

Oli epäselvää, oliko tämä sama mies, joka murtautui thaimaalaisen kaupan omistajan autoon toisessa tapahtumassa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.