Kaksi kiinalaista liikemiestä Pattayassa joutui automurron uhriksi, joka selviää yli miljoonalla bahtilla arvoesineinä

Pattaya -

Kaksi kiinalaista liikemiestä joutui autovarkaan uhriksi Pattayassa ja menettivät yli miljoonan bahtin arvosta useita ulkomaisia ​​valuuttoja.

Syyskuun 13. päivänä klo 9 Pol. Kapteeni Sombat Kaewmunmuk, Pattayan poliisiaseman apulaispäätutkija, sai ilmoituksen automurrosta ja omaisuusvarkaudesta ostoskeskuksen parkkipaikalla Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Hän kiiruhti paikalle tutkijaryhmän kanssa.

Saapuessaan tutkijat löysivät ostoskeskusten pysäköintialueelta pysäköitynä Bangkokin rekisterikilvellä varustetun Volkswagen-pakettiauton. Varas oli särkenyt ylellisen pakettiauton kuljettajan ikkunan. Auton läheltä löytyi tiilenpala, jonka epäillään olevan tapahtumassa käytetty työkalu. Poliisi piti sen todisteena.

Viranomaisten mukaan tekijä varasti eri valuuttoja, jotka kuuluivat kahdelle kiinalaiselle liikemiehelle, jotka tunnistettiin Ji Biaolle, 62, ja Ji Qingille, 50.

Herra Biao menetti 12,000 60,000 yuania (noin 100,000 450,000 bahtia), 80,000 XNUMX Hongkongin dollaria (noin XNUMX XNUMX bahtia) ja XNUMX XNUMX bahtia sekä useita tärkeitä asiakirjoja.

Sillä välin herra Qing kärsi hämmästyttävän tappion, joka oli yhteensä yli 100,000 500,000 yuania (vastaa 2,000 9,000 bahtia), 500 5,000 Hongkongin dollaria (noin 150,000 XNUMX bahtia) ja XNUMX Malesian ringgitiä (XNUMX XNUMX bahtia) sekä VenetaXNUMX handbagttega,XNUMX bahtia. .

Varastettujen valuuttojen ja esineiden yhteisarvo oli yli miljoona bahtia.

Pol. Kapteeni Sombat paljasti myöhemmin Pattaya Newsille, että hän koordinoi rikoslääkäreiden kanssa sormenjälkien keräämistä, jotka epäilty olisi voinut jättää autoon.

Hän arveli, että tekijä saattoi olla hyvin perillä uhrien liikkeistä, sillä kiinalaiset uhrit olivat juuri palanneet ulkomailta ja kaveriporukka otti heidät lentokentälle ennen kuin he pysähtyivät kauppakeskukseen syömään.

Rikospaikan läheisyydessä olevat valvontakamerat tarkistetaan epäillyn pakoreitin selvittämiseksi, tutkija sanoi.

Tämä tapaus seurasi toista äskettäistä, mutta pienempää ajoneuvomurtoa täällä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.