Kestävä jätehuoltokeskus perustetaan Koh Larniin

Pattaya -

Koh Larniin Pattayalle perustetaan täydellinen jätehuoltokeskus käsittelemään liiallisia jäteongelmia. Pattaya City on solminut julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuussopimuksen (PPP) Smart Waste Management Company Limitedin kanssa tästä hankkeesta.

Pattayan kaupungintalolla Pattayan kaupungin pormestari Poramase Ngampiches ja Energy Absolute Company Limitedin varapuheenjohtaja Wasu Klomkliang allekirjoittivat sopimuksen täydellisen jätehuoltokeskuksen rakentamisesta Smart Waste Managementin kanssa.

Hankkeen tavoitteena on käsitellä kestävästi Koh Larnin liiallista roskaongelmaa älykkäällä teknologialla saastumisen vähentämiseksi.

Tällä hetkellä hallinto kamppailee turistisaarella yli 65,000 25 tonnin kanssa roskaa, jonka odotetaan kasvavan XNUMX tonniin päivässä.

Kasvava jätemäärä vaikuttaa myös asukkaisiin, ympäristöön ja Pattayan kaupungin matkailumaineeseen.

Toimilupasopimus kattaa 25 vuotta, ja kaupunki suostui antamaan Smart Waste Managementin hoitaa koko jätekeskuksen rakentamisen ja toiminnan.

TPN:n tiedotusvälineet Tästä hankkeesta on keskusteltu monta vuotta, mutta se pysähtyi Covid-19-kauden aikana vuonna 2020 ja sitä jatkettiin keskusteluissa vuonna 2022, mutta se myös viivästyi Pattayan pormestarin ja johdon vaihtumisen vuoksi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.