Koh Larnin polttolaitoksen odotetaan olevan käyttövalmis ensi vuonna, Pattayan pormestari sanoo

Koh Larn-

Koh Larnin jätehuollon jätteenpolttolaitoksen odotetaan olevan käyttövalmis ensi vuoden alussa.

Ensin edellinen tarinamme:

 Useiden vuosien ajan Koh Larnilla, luonnonkauniilla saarella aivan Pattayan rannikon edustalla, joka saa kymmeniätuhansia turisteja (etenkin ennen uutta Covid19-koronavirusta), on ollut suuri roskaongelma.

Koh Larnin jätekuoppa Pattayassa lähes kokonaan eliminoitu, polttolaitos tulee todennäköisesti pysyväksi ratkaisuksi

Pattayan kaupunginvaltuusto on suostunut viemään virallisesti eteenpäin jätehuoltojätteenpolttolaitoksen rakentamista Koh Larnille.

Pattayan kaupunginvaltuusto hyväksyi virallisesti jätteenpolttolaitoksen rakentamisen Koh Larnille. Rakentaminen alkaa tänä syksynä

Nyt päivitykseksi:

Pattayan kaupungin pormestari Sontaya Kunplome tarkasti jätteenpolttolaitoksen rakennusalueen Koh Larnilla tällä viikolla.

Sontaya kertoi TPN-medialle: "Koh Larnilla on tällä hetkellä noin 12 tonnia jätettä päivässä ja tämä määrä vain kasvaa, kun kansainväliset turistit palaavat tulevaisuudessa entistä enemmän. Monet turistit vierailevat Koh Larnilla perjantaina ja viikonloppuna, jolloin syntyy enemmän roskaa näinä päivinä.

– Polttolaitosta odotellessa meidän on toistaiseksi tehtävä lyhytaikainen hallinta jätteiden poistamiseksi täyttämällä roskat suuriin "altaisiin". Sen jälkeen laitoimme kemikaaleja hajujen poistamiseksi ennen jätealtaiden sulkemista." Pormestari selitti viitaten suureen kaatopaikkaan ja kaivoihin saaren keskellä.

"Suunniteltu 25 tonnin polttolaitos voi tuhota 50 tonnia jätettä päivässä." Pormestari lisäsi.

"Odotamme ensi vuoden alussa, että Koh Larnin polttolaitos on valmis käytettäväksi jätteiden tuhoamiseen pitkän aikavälin ratkaisuksi." Pormestari päätti.

TPN toteaa, että jätteenpolttolaitoksen suunnitelmat ovat olleet olemassa monia, monia vuosia.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.