Etelä-korealaiset turistit loiskuttavat olutta Pattaya Womenissa ja saavat iskuja

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Kahden eteläkorealaisen turistin kerrotaan heittäneen olutta ryhmää thaimaalaisia ​​naisia, ennen kuin ryhmä hyökkäsi heidän kimppuun kostoksi, jolloin yksi turisti loukkaantui.

Tapaus sattui Soi 12:lla lähellä Pattaya Beachia viime yönä, syyskuun 10. päivänä. Sawang Boriboonin pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen tapauksesta ja ryntäsivät paikalle löytääkseen kaksi tuntematonta eteläkorealaista miestä makaamassa keskellä tietä, näennäisesti vahvasti humalassa.

Yksi heistä loukkaantui lievästi. Pelastusryhmä kuljetti loukkaantuneen sairaalaan.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Tapahtuman silminnäkijä, herra Santi Poonnoi, kertoi paikalliselle medialle nähneensä ulkomaalaisten roiskuvan olutta ryhmälle thaimaalaisia ​​naisia ​​ilman ilmeistä syytä. Tämän jälkeen thaimaalaiset naiset kohtasivat fyysisesti yhden ulkomaalaisen ja löivät ja työnsivät häntä pakottaen kaksi miestä pakenemaan tien keskelle, missä he kaatuivat.

Herra Santi sanoi, että kukaan ei puuttunut tapaukseen. Thaimaalaiset naiset poistuivat alueelta ennen pelastusryhmän saapumista. Poliisi tutkii tapahtuman tarkkaa syytä ja valvoo CCTV:tä.

Lehdistöaikaan mennessä kumpikaan osapuoli ei kuitenkaan ollut tehnyt rikosilmoitusta, joten asian katsottiin todennäköisesti ratkaistuksi.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.