PÄIVITYS: Pattayan kelluvat markkinat avautuvat uudelleen 12. syyskuuta

Pattaya -

Pattayan kelluvat markkinat suunnittelevat avaavansa uudelleen suuren ja tuhoisan tulipalon jälkeen 12. syyskuutath, 2023.

Aiemmat tarinamme:

Vakava tulipalo on vaurioittanut Four Regions Floating Marketia, jossa vahinkojen kokonaiskustannusten arvioidaan alun perin olevan vähintään 50 miljoonaa bahtia. Palon uskotaan saaneen alkunsa puisesta wc-rakennuksesta. Lehdistöhetkellä ei ole raportoitu merkittäviä loukkaantumisia tai kuolemantapauksia.

Pattayan viranomaiset tarkastavat Pattayan kelluvia markkinoita, joilla syttyi suuri tulipalo viime yönä 7. syyskuuta.

Nyt päivitykseen:

Markkinoiden toimitusjohtaja ja asianajaja Sumaphon Srimueang ilmoitti nopeasta uudelleen avaamisesta lehdistötilaisuudessa lauantaina (9. syyskuuta)th). Hänen mukanaan lehdistötilaisuudessa olivat Banglamungin piiripäällikkö Pisit Sirisawatdinukun ja paikallinen media, kuten The Pattaya News.

Ms Sumaphon kertoi The Pattaya Newsille tulipalosta. "Vartijat näkivät savua ja tulta laitoksen keskeltä paloiltana noin kello 7. He kaikki ovat saaneet peruskoulutuksen palontorjuntaan. Kuitenkin tuona aikana oli kova tuuli ja torirakenteet olivat pääosin helposti syttyvää puuta. Palo levisi hyvin nopeasti. Vartijamme ja henkilökuntamme evakuoivat nopeasti tuhoalueet, mikä on tärkein syy siihen, ettei merkittäviä loukkaantumisia eikä kuolleita."

– Palomiehet kutsuttiin paikalle, ja he saapuivat nopeasti paikalle ja lopulta saivat palon hallintaan klo 10 jälkeen. Tulipalon perusteella olemme nähneet, että kaikki Pattayassa auttavat toisiaan. Kiitos kaikille asiaankuuluville viranomaisille, oikeuslääketieteelliselle poliisille ja Banglamungin toimiston rakennusinsinöörien viranomaisille. Nämä virastot tutkivat edelleen palopaikkaa löytääkseen palon tarkan syyn, joka on edelleen epäselvä", Sumaphon selitti.

”Vahinko on noin 30 prosenttia markkinoiden kokonaispinta-alasta, joka on pääosin ”pohjoisella” vyöhykkeellä, vain yksi neljästä vyöhykkeen nähtävyyksestämme. Vahinkojen kustannukset ovat noin 70 miljoonaa bahtia. Tämä kustannus ei sisällä markkinoilla toimiville toimijoille aiheutuvia vahinkokustannuksia. Meillä on vakuutus markkinoille, mutta ei merkittävää summaa, mutta pyrimme selkeyttämään maksujen rakennetta lehdistön ajan ja miten vahingot korjataan”, Sumaphon lisäsi.

”Monet puiston kiertoajelut on peruttu, mutta olemme saaneet merkittävää tukea asiakkaiden valitusten sijaan. Markkinoilla olevat elinkeinonharjoittajat saavat korvausta myös markkinavakuutuksesta. Emme halua olla unohdettu Pattayan maamerkki. Suunnittelimme uuden alueen avaamista jo tässä kuussa ennen tulipaloa. Markkinoiden odotetaan avautuvan uudelleen 12. syyskuutath tässä kuussa, vaikka jotkin alueet saattavat jäädä korjattavaksi ja saavuttamattomiksi. Suurin osa puistosta ja monet nähtävyydet ovat säilyneet vahingoittumattomina, ja palotarkastajat ja insinöörit ovat vakuuttaneet, että nämä osat on turvallista avata uudelleen. Rouva Sumaphon huomautti.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.