Tulipalo aiheutti vakavia vahinkoja Pattayan kelluville markkinoille, arviolta 50 miljoonan bahtin vahingot

Pattaya -

Vakava tulipalo on vaurioittanut Four Regions Floating Marketia, jossa vahinkojen kokonaiskustannusten arvioidaan alun perin olevan vähintään 50 miljoonaa bahtia. Palon uskotaan saaneen alkunsa puisesta wc-rakennuksesta. Lehdistöhetkellä ei ole raportoitu merkittäviä loukkaantumisia tai kuolemantapauksia.

Katso video tiimimme palosta napauttamalla tai napsauttamalla tätä.

Pattayan kaupungin poliisille ilmoitettiin tulipalosta torstaina (8. syyskuuta) kello 30th) Four Regions Floating Market -torilla Sukhumvit Roadilla. Poliisi, palomiehiä noin 20 paloautolla ja The Pattaya News saapuivat paikalle havaitsemaan palon palavan voimakkaasti. Lehdistöhetkellä palo oli suurelta osin hallinnassa, vaikka pieniä liekki- ja hiillostaskuja oli jäljellä.

Torin työntekijät kertoivat Pattaya Newsille, että kello 7 he olivat lopettamassa työnsä ja olivat matkalla takaisin koteihinsa. Ennen tulipalon syttymistä puukäymälän keskellä oli kipinöitä ennen kuin tuli levisi. Tässä vaiheessa vahingonkorvauskustannusten arvioidaan olevan vähintään 00 miljoonaa bahtia. Toimittajat näkivät monet Floating Marketin työntekijät/myyjät yrittävät epätoivoisesti pelastaa omaisuuttaan ja kojuja liekeistä, kun taas palomiehet määräsivät heidät evakuoimaan markkinoilta ja siirtymään turvaan.

Palosta paenneiden työntekijöiden kerrottiin lievistä vammoista, mutta Pattayan kaupungin viranomaisten mukaan ei mitään vakavaa. Jotkut myyjät hyppäsivät veteen pakenemaan liekkejä ja uimaan turvaan, koska torilla on monia kanavia ja järviä, jotka ympäröivät markkina-alueita.

Pattayan kaupungin pormestari Poramese Ngampiches saapui paikalle pian palon syttymisen jälkeen ja perusti komentokeskuksen yhdessä vanhempien palomiesten kanssa selvittääkseen palon tarkan syyn ja avustaakseen niitä.

Pattayan kelluvat markkinat on noin 60 hehtaarin suuruinen matkailukohde alueella ja koostuu neljästä eri alueesta, jotka koostuvat pääasiassa bambusta ja puusta. Markkinoilla on satoja myyjiä ja myyntikojuja, ja siellä on yleensä tuhansia turisteja päivässä, enimmäkseen aasialaisia ​​tai kotimaisia ​​thaimaalaisia ​​turisteja. Koska tulipalo kuitenkin syttyi sulkemisajan jälkeen, turistikohteessa oli paikalla rajoitettu määrä ihmisiä.

Puistossa on myös useita norsuja, jotka ohjaajien nähtiin ohjattavan turvaan aiemmin yöllä.

Tämä on kehittyvä tarina, ja The Pattaya News toimittaa lisää päivityksiä, kun ne tulevat saataville.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.