Reader Talkback -tulokset: Kannattaisitko Pattayan viihdepaikkojen aukioloa 24 tuntia vuorokaudessa?

Seuraava on tavallinen ominaisuus: Esitämme yhteisöllemme kysymyksen ja noin viikkoa myöhemmin tuomme esiin erilaisia ​​vastauksia ja mielipiteitä tähän kysymykseen.

Viime kuussa kysyimme lukijoiltamme seuraavaa:

Tuetko Pattayan viihdepaikkoja 24 tuntia vuorokaudessa?

Valitsimme tänne useita erilaisia ​​mielipiteitä ja vastauksia. Huomaa, että nämä ovat lukijoiden mielipiteitä ja ajatuksia, eivätkä välttämättä vastaa Pattaya News Company Limitedin mielipiteitä ja ajatuksia. Konteksti ja tämän ehdotuksen taustalla oleva tarina klikkaa tai napauta tästä. Vaikka Pattayan kaupungin viranomaiset ovat todenneet, että tämä ehdotus koskee tällä hetkellä vain lentokenttää, jotkut näkyvät johtajat haluavat silti sen myös Pattayalle.

Katsotaanpa, mitä sinulla oli sanottavaa:

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Toimittaja – On tärkeää huomata, että tämä ei tarkoita, että kaikki tapahtumapaikat olisivat avoinna kaikkina aikoina, kuten jotkut luulevat. Se tarkoittaisi vain, että tapahtumapaikkojen omistajat päättävät oman liiketoimintansa perusteella, milloin ne avataan ja suljetaan.

-=-=-=-==-=-=-=-

Steve C-

Ehdottomasti, anna markkinoiden päättää. Vain muutama paikka tekee sen.
Minä, olen sängyssä nykyään klo 9 tai 10, mutta rakastin koko yön yöpymistä muutama vuosi sitten.
-=-=-=-=-=-=-=-=-
 
Knut J-Ehdottomasti KYLLÄ. Mutta omistajien pitäisi katsoa henkilöstöpolitiikkaa. Siitä voi nopeasti tulla joillekin työntekijöille aivan liikaa työtunteja. Kyllä, sitä ei ole vaikea arvata.
 
-=-=-=-=-=-=-=
Pw- Pidin ennen sitä, että pystyin katsomaan Yhdistyneen kuningaskunnan urheilua I Roversissa, ennen kuin heillä oli aina henkilöstökierto, eikä niistä koskaan ollut ongelmia.
 
-=-=-=-=-=-=-=-=-
 
PN - Tämä oli yksi hienoista asioista Pattayassa, kun olin nuorempi, humalassa aikaisin, nukahdimme, heräsimme yöllä tai aikaisin aamulla ja saatoimme mennä suoraan ulos juhlimaan.
 
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
 
Rick -Urheilubaarit ehdottomasti. Amerikkalainen urheilu on käynnissä pikkutunneilla aamulla.
 
-=-=-=-=-=-=-=-
 
Michael – Pitäisi olla auki klo 2 jälkeen, niin kauan kuin musiikki on hiljennetty, tämän pitäisi sopia kaikille, asiakkaat ovat tyytyväisiä, asukkaat tyytyväisiä ja poliisi voi ansaita muutaman bht:n meluisista baareista 5555
 
-=-=-=-==—=-=-
 
Seth F-No niin kauan kuin heillä on jonkinlainen käsitys siitä, missä on oikeasti sopivaa olla auki 24/7. Siellä on paljon kovaäänisiä baareja ja ihmisten on myös nukuttava. Muuten olen aina avoin vähemmille määräyksille
 
-=-=-=—=-=-=-=-=
 
Erick R-Aikojen pidentäminen klo 04.00 asti pitäisi olla tarpeeksi hyvä ja se tulisi tehdä valtakunnallisesti
 
-=-=-=-=-=-
 
Crank Yank - Ei, saa aikaan lisää humalaisia ​​tappeleilla, ja suuria ongelmia tapahtuu.
 
-=-==-=-=-=-=
 
Olaf M-Miksi ei? Anna asiakkaiden ja omistajien päättää. Avaa ainakin alueilla, joilla et häiritse lähistöllä asuvia.
 
-=-=-=-=-=-==-
 
UF – Tätä asiaa eivät voi päättää liike-elämän ja markkinoiden vaatimukset, ja paikalliset asukkaat äänestävät siitä.
 
-=-=-=-=-=-=-=-
 
Ross M - Jos et ole saanut tarpeeksesi klo 2 mennessä, sinulla on ongelmia.
 
-=-=-=-=-=-=-
 
Ryan I – Mielestäni pitäisi olla yhdeksän tai kymmenen raja ja keskittyä todelliseen perheystävälliseen matkailuun ja islamilaiseen matkailuun. Alkoholin, kannabiksen kieltäminen ja seksityöntekijöiden antaminen on oikea tapa edetä. Hävitä kaikki baarit, klubit, karaoket ja ruohokaupat ja korvaa ne korkealaatuisilla vähittäiskaupoilla ja trendikkäillä kahviloilla. 
 
-=–=-=-=-=-=-=-
 
Kay S- Hallituksen on poistuttava elämästämme niin paljon kuin mahdollista.
 
-=-=-=-=-=-=-=
 
Franco B – Olen samaa mieltä 24 tunnin aukiolosta, jotta se ei muuttaisi paljon yleisen järjestyksen ja turvallisuuden kannalta…. murhat ja vakavat rikokset tapahtuvat myös kirkkaassa päivänvalossa, kuten olemme nähneet
 
-=-=-=-==-=-=-=-=
 
Terry Ty - Sekalaisia ​​viestejä??…………Kuinka epätavallista Thaimaan hallitukselle. On vähän mahdollisuuksia, että media tai väestö ennustaa mitään tulevaisuudessa, kun niin sanotut "johtajat" eivät tunne itseään.
 
-=-=-=-=-=-=-=-=-
 
Scott – Henkilökohtaisesti en ole idean fani. Monet baarit ovat lähellä asuinalueita ja ovat meluisia. On hyvä, että nämä alueet ovat hiljaisia ​​tiettyyn aikaan. Myöhemmät sulkemisajat tarkoittavat yksinkertaisesti, että ihmiset menevät ulos myöhemmin. Koska kävijämäärä useimmissa baareissa tällä hetkellä on niin pieni, tämä vain levittää juomista pidemmälle ajanjaksolle, laimentaen entisestään lukuja ja tappaen ilmapiirin. Baarit voivat säästää viranomaisten maksamisessa, mutta niiden on palkattava lisää henkilökuntaa pysyäkseen auki. Lisäksi enemmän melua humalakäytöstä epäsosiaalisten tuntien aikana ja enemmän humalaisen käyttäytymisen aiheuttamia tapauksia kiireisempinä vuorokaudenaikoina. Miksi korjata jotain, kun se ei ole rikki?
 
-=-=–=–=-==-=
 
 
 
-=-=-=-=-=-=-
 

Haluatko ilmaista mielipiteesi? Ole hyvä ja lähetä meille viesti osoitteeseen Editor@thepattayanews.com. Meillä on pian uusi TalkBack, pysy kuulolla!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/