Thaimaan viranomaiset selventävät 24/7-viihdepaikkojen hyväksymistä Pattayan alueella: vain U-Tapaon lentokentän alueella

Rayong –

Thaimaan hallitus on hyväksynyt ehdotuksen viihdepaikkojen sallimisesta 24 tuntia vuorokaudessa vain U-Tapaon kansainvälisen lentokentän alueella matkailun edistämiseksi. Thaimaan virkamiehet ja viihdeyhdistyksen edustajat ovat sittemmin selventäneet alkuperäisen ehdotuksen ilmeisesti kattavan myös Pattayan, että tämä ei toistaiseksi pidä paikkaansa.

Edellinen tarinamme:

Thaimaan hallitus on hyväksynyt ehdotuksen, jonka mukaan itäisen talouskäytävän (EEC) alueen yöelämän paikat voisivat toimia 24 tuntia vuorokaudessa matkailijoiden kasvavien tarpeiden täyttämiseksi.

Mr. Damrongkiet Pinitkarn, Pattaya Entertainment Associationin sihteeri, kertoi Pattaya Newsille, että Thaimaan hallitus ON hyväksynyt viihdepaikkojen 24 tunnin käytön, mutta vain U-Tapaon kansainvälisen lentokentän alueella ja suunnitteilla kehitettävän lentokenttäkaupunki. Tämä korvaus on tarkoitettu ensisijaisesti lentomatkustajille, jotka odottavat lentojaan, jotta he voivat tilata alkoholia juotavaksi, eikä koko yön ja päivän ranta- ja yökerhoille. Tämä ehdotus 24 tunnin toiminnasta ei tällä hetkellä vaikuta Pattayan viihdepaikkoihin, Damrongkiet selvensi.

Damrongkiet lisäsi, että Pattayan viihdepaikkojen omistajat jatkoivat edelleen laillista klo 4 sulkemisaikojen pidentämistä ja kaavoituslaajennuksia Pattayassa, joita on jo pyydetty virallisesti asianmukaisilta virastoilta. Yrittäjät ja turistit joutuvat kuitenkin odottamaan lopullista päätöstä, kun maalla on uusi hallitus ja pääministeri.

Jos kaavoituslaajennus hyväksytään, sen ei pitäisi vaikuttaa paikallisiin asuinyhteisöihin negatiivisesti, Damrongkiet lisäsi. Nykyinen ehdotus, TPN-media huomauttaa, on laajentaa viihdealueita Keski-Pattayasta ja Jomtienin, Nakluan ja Itä-Pattayan osiin. Todellisuudessa näillä alueilla on jo monia baareja ja viihdepaikkoja, etenkin Jomtienissa, mutta teknisesti niiden oletetaan olevan vain ravintoloita ilman emänttejä, musiikkia tai viihdettä vuoden 2002 kaavoituslakien vuoksi.

Pidämme sinut jatkossakin ajan tasalla tästä tarinasta, mutta toistaiseksi Pattayan lailliset sulkemisajat ovat viihdealueilla klo 2 ja muilla kuin viihdealueilla keskiyöllä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.