Serial Dine-and-Dash -asiakas pakeni Pattaya-ravintolasta jättäen 800 bahtin laskun maksamatta

Pattaya -

Ruokaileva asiakas poistui ravintolasta Pattayassa maksamatta laskuaan, joka oli yli 800 bahtia. Epäillyn uskotaan olevan sama henkilö, joka väitti tuntevansa tunnetun poliitikon ja poistui toisesta ravintolasta maksamatta takaisin kesäkuussa 2023.

Tämä sama henkilö iski toiseen "Khrua Yai Rabeab" -nimiseen ravintolaan, joka sijaitsee Sukhumvit Roadilla saapuvassa Pattayaan maanantaina 28. elokuuta. Ravintolan omistaja Naiyana Sawatkij, 28, kertoi The Pattaya Newsille, että noin 30-40-vuotias thaimaalainen mies saapui hänen ravintolaansa moottoripyörällä myöhään iltapäivällä ja tilasi paljon ruokaa sekä useita oluita.

Rouva Naiyana sanoi olevansa yllättynyt miehen suuresta tilauksesta, koska hän oli syömässä yksin. Asiakas kuitenkin istui siellä syömässä aterioitaan tuntikausia, kunnes kolme olutpulloa oli tyhjä. Myöhemmin mies alkoi käyttäytyä epänormaalisti. Hän näytti puhuvan puhelimessa ystävän kanssa, katsellen usein ympärilleen ja tiedustelevan ravintolan sijaintia väittäen, että hänen ystävänsä aikoi tulla käymään. Lisäksi hän osoitti epäilyttävää käytöstä, toisinaan seisomalla soittaakseen puheluita tai polttaen tupakkaa.

Yhdessä vaiheessa mies pyysi rouva Naiyanaa poistumaan hetkeksi ravintolasta hakemaan ystäväänsä. Saadakseen naisen luottamuksen hän jätti henkilökohtaiset tavaransa, mukaan lukien puhelimen, tupakka-askin ja sytyttimen pöytään. 15 minuutin kuluttua mies ei kuitenkaan ollut palannut, joten neiti Naiyana käveli hänen pöytänsä luo ja oli järkyttynyt huomatessaan, että puhelin oli vain tyhjä puhelinkotelo ja tupakka-aski oli myös tyhjä.

Tajuttuaan, että häntä oli petetty, hän otti ahdinkonsa sosiaalisessa mediassa varoittaakseen muita ravintolan omistajia tästä ruokailevasta asiakkaasta. Rouva Naiyana sanoi, että lasku oli 820 bahtia ja että se oli hänelle suuri opetus.

Pattaya News huomauttaa, että tämä asiakas on todennäköisesti sama henkilö, joka lähti ravintolasta maksamatta takaisin kesäkuussa 2023. Mies väitti työskentelevänsä paikallisen poliitikon palveluksessa Pattayassa ja jätti yli 1,000 bahtin laskun maksamatta.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.