Pattaya-ravintolan omistaja pyytää apua Dinen ja Dasherin saamiseen

Pattaya -

Mies, joka väitti tuntevansa tärkeän poliitikon, väitti syöneen ja ryntäneen Pattayan alueen thaimaalaisen ravintolan ravintolaan jättäen lähes tuhannen bahtin laskun maksamatta.

Rouva Jinwara Rebedef, Thepprasit Roadin Kin Kab Kia -ravintolan omistaja, kertoi Pattaya Newsille tapauksesta ja esitti toimittajille CCTV-materiaalia.

Perjantaina (2nd) hyvin pukeutunut thaimaalainen tuli paikalle ja tilasi ruokaa ja joi useita oluita. Hän puhui hänen kanssaan väittäen työskentelevänsä paikallisen poliitikon palveluksessa ja sanoi odottavansa pomoaan maksavan laskunsa. Välillä epäilty meni ravintolan eteen tupakoimaan ja palasi ravintolaan.

Kun rouva Jinwara oli ravintolan takana siivoamassa, epäilty yhtäkkiä hyppäsi ylös ja kiipesi moottoripyörällä. Hän yritti jahtaa häntä, mutta epäonnistui.

Rouva Jinwara sanoi, että tämä oli toinen kerta, kun asiakkaat lähtivät maksamatta laskujaan. Hän sanoi saavansa vain noin muutaman sadan bahtin marginaalia/voittoa joka päivä, ja nämä tapaukset vahingoittivat häntä merkittävästi taloudellisesti. Mies ei maksanut noin tuhannen bahtin laskua.

Rouva Jinwara lisäsi, että jos joku tuntee miehen, pyydän häntä tulemaan takaisin maksamaan laskunsa. Pattayan poliisi on tietoinen tapauksesta ja tutkii tilannetta.

Sekä rouva Jinwara että Pattayan poliisi eivät uskoneet miehen väitteitä, että hän työskenteli paikallisen poliitikon palveluksessa, jonka nimeä asianomaiset tahot eivät nimenomaisesti julkistaneet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.