Intian turistitaistelu Pattayan transsukupuolisten ihmisten kanssa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Yksinäinen intialainen turisti joutui fyysiseen riitaan ryhmän transsukupuolisia ihmisiä Pattayan rannalla torstai-iltana 10. elokuuta.

Turistipoliisi sai ilmoituksen transsukupuolisten ihmisten ryhmän ja yhden intialaisen turistin välisestä kiistasta Baywalk-ostoskeskuksen edessä Beach Roadilla, Banglamungin alueella, Chonburissa. He ryntäsivät paikalle nähdäkseen molempien osapuolten riitelevän ja fyysisesti taistelevan.

Paikalliset tiedotusvälineet kertoivat, että intialainen mies, joka on tunnistettu herra Ankit Tibrewaliksi, 39, sai haavan suuhun, haavoja käsivarsissa ja käsissä sekä haavan päähän, joka saattoi johtua terävästä esineestä. Myös hänen paidalleen roiskui verta.

Transsukupuoliset eivät kuitenkaan loukkaantuneet.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Poliisi kutsui molemmat osapuolet Pattayan poliisiasemalle, jossa turisti sai alustavaa hoitoa haavoihinsa Sawang Boriboonin pelastuspalvelun toimesta.

Kuulustelussa Ankit kertoi poliisille, että hän oli kävelemässä majoituspaikkaansa Beach Roadin varrella, kun häntä lähestyi joukko transsukupuolisia ihmisiä, jotka aloittivat keskustelun hänen kanssaan. Tietämättömästä syystä hän antoi ryhmän nähdä puhelimensa, ja kun hän pyysi sitä takaisin, he kieltäytyivät. Tämä johti fyysiseen riitaan.

Kerrottiin, että herra Ankit kieltäytyi jostain syystä viedään sairaalaan ompelemaan päähaavaansa ja pyysi poliisia vain sallimaan hänen palata hotelliinsa ryhtymättä oikeustoimiin. Poliisi velvoitti.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Toisaalta transsukupuoliset ihmiset, joita paikalliset tiedotusvälineet eivät tunnistaneet, vaativat tekemään ilmoituksen turistia vastaan ​​pahoinpitelystä. He myös kuulemma pelottivat paikallista toimittajaa olemaan kuvaamatta heitä.

Lopulta ryhmä perääntyi ilmoituksen tekemisestä sen jälkeen, kun poliisi ilmoitti heille, että tappelussa oli kyse molemminpuolisesta suostumuksesta ja että molemmat osapuolet saisivat sakot, jos he jatkavat. Tämän jälkeen ryhmä poistui asemalta ilman sakkoja.

Toisessa tapahtumassa melkein 20 thaimaalaista transsukupuolista henkilöä pahoinpideltiin fyysisesti saudi-arabialaisia ​​ja palestiinalaisia ​​turisteja Pattayan rannalla äskettäin.

Väitetään, että ryhmä oli närkästynyt sen jälkeen, kun turistit, jotka väittivät kutsuivat yhtä heistä mieheksi, loukkasivat sitä väärin. Sekä turisteille että transsukupuolisille määrättiin sakkoja tässä tapauksessa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.