Suuri joukko Pattaya Beachin transsukupuolisia ihmisiä hyökkää ulkomaisten turistien kimppuun sen jälkeen, kun heidät on väitetty väärin sukupuoliseksi ja loukkaantuneiksi

Pattaya -

Varhain tänä aamuna lähes 20 thaimaalaista transsukupuolista henkilöä hyökkäsi fyysisesti saudi-arabialaisia ​​ja palestiinalaisia ​​turisteja vastaan ​​Pattayan rannalla. Tapaus sattui sen jälkeen, kun yksi turisteista kysyi yhdeltä transsukupuolisesta ihmisestä heidän sukupuolensa väitetyn escort-palveluneuvottelun aikana. "Väärinsukupuolisuus" loukkasi transsukupuolista ryhmää, joka sitten hyökkäsi turisteja vastaan.

Elokuun 2. päivänä kello 3 Pattayan poliisiaseman turistipoliisit saivat ilmoituksen pahoinpitelystä, jossa oli osallisena ryhmä transsukupuolisia henkilöitä ja kolme saudi-arabialaista ja palestiinalaista turistia (kaksi miestä ja yksi nainen).

Tapaus sattui lähellä Pattaya Beachiä Baywalk-ostoskeskuksen edessä. Paikalle saavuttuaan Pattayan poliisit kohtasivat turistit (nimet julkistetaan pyynnöstä), jotka olivat näkyvästi järkyttyneitä ja peloissaan tapahtumasta, joista osalla oli revitty vaatteet. Tämän jälkeen poliisit kutsuivat turistit Pattayan poliisiasemalle antamaan lausuntonsa.

Saapuessaan asemalle poliisi kohtasi myös paljon asemalla odottavia transsukupuolisia henkilöitä, jotka pitivät kovaa ääntä ja huusivat poliiseille. Näennäisesti tapahtuman yhteydessä poliisit pyysivät läheisiä henkilöitä odottamaan aseman ulkopuolella samalla kun haastattelivat kahta loukkaantunutta, molemmat transsukupuolisia.

Tunnistettiin Thiraphat Paladchaiksi, 23, ja Narisara Ratchabutsriksi, 20, ja he saivat vammoja, mukaan lukien turvonneet ja mustelmat huulet sekä verenvuotoa ja pieniä naarmuja käsivarsissa. Kuulustelun jälkeen poliisin kanssa he väittivät The Pattaya Newsille, että he olivat palkattuja kumppaneita, jotka työskentelevät rannalla.

Narisara väitti, että yksi mukana olleista turisteista lähestyi heitä, joten he tarjosivat matkakumppanipalveluita ja kutsuivat hänet läheiseen hotelliin. Turistin ystävä kuitenkin yhtäkkiä keskeytti heidät ja kysyi Narisaran sukupuolta, kutsuen Narisaraa mieheksi ja kysyi, oliko Narisara homoseksuaali. Tämä suututti Narisaran ja johti sananvaihtoon, joka kärjistyi nopeasti fyysiseksi yhteenotoksi. Narisara pyysi sitten lähellä seisovia transsukupuolisia ystäviään avuksi, mikä johti kaoottiseen pahoinpitelyyn, kun arviolta kaksikymmentä transsukupuolista henkilöä alkoi hyökätä turisteja vastaan.

Myöhemmin The Pattaya News meni rannalle, jossa tapaus tapahtui, ja kysyi paikalliselta asukkaalta ja silminnäkijältä nimeltä Mr. Jakree Sriarun, 34, tapauksesta. Hän sanoi, että yli 20 transsukupuolisen henkilön ryhmä hyökkäsi ulkomaalaisten uhrien kimppuun ja väitti, että transsukupuolinen ryhmä oli aggressiivinen osapuoli. Tunteessaan myötätuntoa monet thaimaalaiset, ulkomaalaiset ja hän puuttuivat asiaan ja yrittivät pysäyttää hyökkäyksen.

Jakree huomautti, että näiden transsukupuolisten henkilöiden tiedetään työskentelevän Pattaya Beachillä ja osallistuvan usein kiistoihin ja kiistoihin ulkomaisten matkailijoiden kanssa. Hänen väliintulonsa jälkeen transsukupuolinen ryhmä pahoinpiteli häntä myös sanallisesti. Hän kehotti Pattayan poliisia ryhtymään vakaviin toimiin heitä vastaan, koska he vahingoittivat Pattayan mainetta.

On epäselvää, missä määrin ulkomaalaiset turistit loukkaantuivat, mutta poliisin mukaan kolme heistä kuljetettiin Pattayan sairaalaan lääkärintarkastuksia varten. Turistit ja mukana olleet transsukupuoliset henkilöt kutsutaan myöhemmin asemalle toista kuulustelua ja oikeuskäsittelyä ja mahdollisia sakkoja varten.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.