Ryöstötapaus kuwaitilaisia ​​turisteja vastaan ​​Pattayan näköalapaikalla osoittautui huonoksi kepposeksi, turistit mustalle listalle

Pattaya -

Ulkomaalainen miespuolinen nähtiin viruksen leviämässä videoleikkeessä, joka heilutti aseella ryhmää kuwaitilaisia ​​turisteja ja väitetty ryöstö ne kuuluisalla näköalapaikalla Pattayassa 2. elokuuta. Myöhemmin kuitenkin kävi ilmi, että koko tuskallinen tapaus oli vain huonoa "pilaa", jonka oli järjestänyt Kuwaitin turistit itse Pattayan poliisin mukaan.

1.39 minuuttia kestäneessä videonauhoituksessa nähtiin ulkomaalaistaustainen mies, joka vaikutti 20-30-vuotiaalta. Hän oli pukeutunut mustaan ​​paitaan, tummiin housuihin ja oli noin 170 senttimetriä pitkä. Mies piti pistoolia ja käski asettumaan jonoon ja istumaan alas yli 10 ulkomaalaisen turistin ryhmän, joka muistutti Lähi-idän miehiä. Mies näytti uhkaavan turisteja asellaan.

Video tallennettiin kuuluisalla Voice of Navy 5 Viewpointilla Pattayalla tiistaina 2. elokuuta. Se sai nopeasti suurta huomiota sosiaalisessa mediassa, kun aseita käyttävä mies näytti myös ryöstävän turisteja aseella uhaten, mikä herätti huolta Pattayan turvallisuudesta maailmankuuluna matkailukohteena.

Monet sosiaalisen median käyttäjät, nähtyään videon, kehottivat Pattayan poliisia tutkimaan tapausta selvittääkseen, mitä todella tapahtui, sillä tapaus voisi vahingoittaa matkailua pahasti.

Nettilaisten puhelut saapuivat nopeasti Pattayan poliisille, joka sitten meni tarkastamaan kyseistä näkökulmaa 2. elokuuta.

Poliisipäällikkö Pol Col Thanapong Phothin johdolla poliisit keräsivät CCTV-tallenteita tapahtumasta ja haastattelivat läheisiä myyjiä saadakseen lisää vihjeitä. Uudet todisteet kuitenkin johtivat odottamattomaan käänteeseen, kun poliisi havaitsi, että koko tuskallinen ryöstö oli vain kuwaitilaisten turistien itsensä vetämä huono vitsi, totesi Pol Col Thanapong.

Poliisipäällikkö tarkensi The Pattaya Newsille, että hänen alaisensa ottivat 2. elokuuta huostaan ​​Kyaw Soen, 25, Burman kansalaisen, ja Nay Zin Lattin, 22, joka oli myös Burman kansalainen, Soi Bongkotissa sijaitsevassa lähikaupassa Pattaya Klang epäiltynä auttaneensa kuwaitilaisia ​​turisteja teki TikTok-videon, jossa turistit teeskentelivät mafian ryöstämistä aseella.

Kyaw ja Nay väittivät polttaneensa tupakkaa katselupaikalla, kun heitä lähestyi videolla näkyvä 10-15 kuwaitilaisen turistin ryhmä, joka kiipesi moottoripyörillään näköalapaikalle. Yksi turisteista pyysi sitten englanniksi herra Gaewia käyttämään videolla näkyvää "pistoolinsytyttimeään" teeskennelläkseen ryöstävänsä heidät toimiessaan mafian pomona.

Lupaten, että se olisi vain huvin vuoksi, turistit pyysivät herra Kyawta myös pakottamaan heidät istumaan riviin kallion reunalla ja osoittamaan aseella heitä kohti, kun taas herra Nay sai tehtäväkseen tallentaa pilan turistin käskyjä käyttäen. puhelin.

Kyaw ja Nay kertoivat poliisille, että turistit olivat ladanneet videon TikTokiin, mutta he eivät koskaan odottaneet sen saavan niin paljon huomiota tai vahingoittavan Pattayan mainetta. He pyysivät anteeksi ajattelemattomia tekojaan sanoen, että he halusivat vain auttaa turisteja typerällä sisällöllään.

Kahden burmalaisen miehen hallusta löydettiin musta pistoolinsytytin piilotettuna moottoripyörän istuimen alle. Poliisi onnistui myös keräämään kahden epäillyn vaatteet tapahtumapäivänä.

Aluksi Pol Col Thanapong syytti kahta epäiltyä yhteistoiminnasta valheellisten tietojen väärentämiseksi ja levittämiseksi tarkoituksena herättää paniikkia yleisön keskuudessa, mistä voidaan tuomita enintään 1 kuukaudeksi vankeuteen, enintään 10,000 XNUMX bahtin sakkoon tai sekä vankeuteen että vankeuteen. hieno.

Jos todetaan, että nämä kaksi henkilöä loukkasivat videollaan Pattayan mainetta tahallaan, heitä syytetään myös tietokonerikoslain nojalla, josta seuraa enintään 5 vuoden vankeusrangaistus, enintään 100,000 XNUMX bahtia tai sekä vankeutta että vankeutta. hieno.

Sillä välin 3. elokuuta Pattayan poliisi pystyi keräämään neljä kuwaitilaista turistia videolla. Heidät tunnistettiin MR:ksi. Meshal Alazemi, 20, MR. Ahmad Alazemi, 19, MR. Moharnmad Alazemi, 19, ja MR. Mobarak Alazemi, 20. Heillä kaikilla oli 30 päivää voimassa oleva turistiviisumi.

Kuusi muuta turistia on edelleen vapaalla. Pidätettyjä syytettiin samasta rikoksesta kuin kahta burmalaista epäiltyä. Pol Col Thanapong mainitsi, että hän aikoo esittää asiasta vastaavalle komitealle pyynnön saadakseen päätöksen siitä, karkotetaanko nämä turistit ja merkitäänkö ne mustalle listalle, jotta he kieltäisivät heidän tulevan maahantulonsa Thaimaahan heidän piittaamattoman käytöksensä vuoksi.

Varoituksena Pol Col Thanapong varoitti, että poliisi ryhtyy tiukasti oikeustoimiin kaikkia vastuuttomia sisällöntuottajia vastaan, jotka tuottavat sisältöä, joka sisältää tämäntyyppistä väkivaltaista käyttäytymistä kunnioittamatta maan kuvaa. Videolla näkyvät turistit myös metsästetään oikeustoimia varten, poliisipäällikkö sanoi.

Nuoret kuwaitilaiset turistit Pattayassa ovat olleet viime aikoina paljon uutisissa, enimmäkseen tämänkaltaisten väitettyjen moottoripyöriin liittyvien ongelmien vuoksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.