Pattayan poliisi tehostaa rantapartioita väkivallan estämiseksi, pidätti kahdeksan teini-ikäistä

Pattaya -

Pattayan poliisi partioi Pattaya Beachillä varhain torstaiaamuna 20. heinäkuuta varmistaakseen, etteivät rannalla kävijät kantaneet mukanaan aseita, huumeita tai tapelleet keskenään.

Poliisit ovat viime aikoina lisänneet huomattavasti rantapartioita useiden thaimaalaisten teini-ikäisten väkivaltaisuuksien seurauksena.

Väkivalta levisi jopa Pattayan kaduille, missä heidän kilpailijansa ampuivat kaksi teini-ikäistä moottoripyörällä keskiviikkoiltana 19. heinäkuuta.

Polin mukaan. Evs. Surachet Aneksri, Pattayan poliisiaseman apulaispäällikkö, 8 nuorta epäiltyä, jotka kaikki olivat 15–19-vuotiaita miehiä, pidätettiin kahden teini-ikäisen ampumisesta.

Epäillyt kuitenkin vain myönsivät olleensa paikalla tapahtumapaikalla, mutta kielsivät käyttäneensä ampuma-aseita. He paljastivat, että konfliktin syy johtui aiemmista provokatiivisista chat-viesteistä, joita vaihdettiin heidän ja uhrien välillä.

Poliisi takavarikoi epäillyiltä 4 moottoripyörää, 1 airsoft-aseen ja 10 matkapuhelinta. Ainoa jäljellä oleva ongelma ovat tapahtumassa käytetyt ampuma-aseet, Pol. Evs. Surachet totesi.

Sillä välin Pattayan poliisi partioi säännöllisesti riskipisteissä ympäri kaupunkia varmistaakseen, ettei tapauksia tapahdu.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.