Chonburi ja Pattaya virkamiehet tiukentavat pulttiratsastajien sääntöjä

Banglamung -

Banglamungin viranomaiset ovat päättäneet, että tästä lähtien Bolt-matkustajat eivät voi enää ottaa matkustajia 100 metrin säteellä laillisesta moottoripyörätaksilla. Lisäksi Bolt-kuljettajien on nyt rekisteröitävä ajoneuvonsa keltaiseen joukkoliikennekilpeen sekä täytettävä muut vaatimukset neljän kuukauden kuluessa.

Päätös ratkaista pitkittynyt konflikti Bolt-kuljettajien ja oranssiliivipuisten moottoripyörätaksijoiden välillä tehtiin muodollisen kokouksen jälkeen, joka pidettiin 12. heinäkuuta Banglamungin piiritoimistossa.

Kokoukseen osallistui Pattayan alueesta vastaava Move Forward -puolueen kansanedustaja Yodchai Phuengporn, Pattayan poliisiaseman, Banglamungin poliisiaseman ja Nongpruen poliisiaseman poliisit, Chonburin maakunnan liikenneviranomaiset ja edustajat. moottoripyörätaksilla ja Bolt-kuljettajilla.

Bolt-puolueen edustajan Narongsak Suksa-nguanin mukaan kaikki ongelmat johtuivat siitä, että vaikka Bolt-hakemus on asianmukaisesti rekisteröity liikenneviranomaisille, osa Boltin ajajista ei silti pysty saamaan vaadittua joukkoliikenneajoa. lisenssit ja keltaiset rekisterikilvet johtuen rekisteröintiprosessin rajoituksista ja siitä, että Bolt-kuljettajia on yli 2,000 3,000-XNUMX XNUMX. He tarvitsevat myös julkisen liikenteen vakuutuksen ja rekisteröinnin.

Lisäksi osa matkustajista ei ole tietoinen ohjeesta, jonka mukaan Bolt-kuljettajat tulisi kutsua vähintään 100 metrin etäisyydeltä perinteisistä moottoripyörätaksipaikoista. Tämä väärinkäsitys johtaa usein yhteenotoihin kahden ratsastajaryhmän välillä. On tärkeää huomata, että tämä sääntö on vain asianomaisten osapuolten välinen sopimus, eikä sitä kuitenkaan velvoita laki.

Sillä välin Santi Patipanratin, sähköajoneuvojen julkisten moottoripyörien taksikuljettajien liiton puheenjohtajan mukaan, Bolt-sovellus ei ole vielä ilmoittanut kumppaneilleen Chonburin maakunnassa ajoneuvojensa rekisteröimisestä. Lisäksi lähes vuosi sitten liikenneministeriöltä sertifioidussa Grab-sovelluksessa on järjestelmässä vain kuusi keltaista rekisterikilveä varustettua ajoneuvoa, Santi sanoi.

Ratkaisuna Sophak Kawaen, Chonburin maakunnan liikenneviraston edustaja, totesi, että joitain sääntöjä muutetaan, jotta Boltin kuljettajien on helpompi rekisteröidä ajoneuvonsa.

Tähän sisältyy vaatimus, jonka mukaan Boltin ajajien on oltava sidoksissa tiettyyn lailliseen moottoripyörätaksiasemaan, poistetaan. Heidän on kuitenkin edelleen haettava todistus kumppanuusyrityksestään varmistaakseen asianmukaisen rekisteröinnin sekä saada keltainen kilpi suodattaakseen rikosrekisteriä omaavat ihmiset matkustajien turvallisuuden varmistamiseksi.

Tämä on tehtävä neljän kuukauden kuluessa, herra Sophakin mukaan.

Chonburin maakunnan liikennevirasto työskentelee normaalin työajan ulkopuolella klo 15-00 helpottaakseen julkisen liikenteen lisenssien myöntämistä maanantaista perjantaihin Boltin ajajille.

Osana muita uusia sopimuksia myös Bolt-kuljettajia vaaditaan

  1. Maksa kunnille kunnolliset taksimaksut samoin kuin moottoripyörä- ja taksinkuljettajat.
  2. Ei noutaa asiakkaita 100 metrin säteellä laillisesta moottoripyörätaksilla.
  3. Jos Boltin ajajat jäävät kiinni sääntöjen rikkomisesta, tavalliset taksimatkailijat voivat ottaa heistä kuvan ja tehdä rikosilmoituksen poliisille syytteeseenpanoa varten.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.