Pattaya Bolt Rider sai vakavan puukotushaavan tappelun aikana Orange Vest -moottoripyörätaksikuljettajien kanssa

Pattaya -

Kolme Boltin ratsastajaa loukkaantui, joista yksi sai vakavan puukon vatsassa, kun he tappelivat ryhmän oranssiliiviä moottoripyörätaksikuljettajia, jotka tunnetaan nimellä Win ratsastajat, Pattayassa niin sanotun alueen yli.

Tapauksesta ilmoitettiin Pattayan poliisiasemalle kello 4 tiistaina 4. heinäkuuta. Poliisi ja Sawang Boriboon -pelastajat ryntäsivät tapahtumapaikalle nimettömän asunnon eteen Nakluan osa-alueella Banglamungin alueella Chonburin maakunnassa auttamaan loukkaantuneita.

Paikalla löydettiin kolme miestä loukkaantuneena, mukaan lukien 24-vuotias herra Burapchat Suksawat, jota oli puukotettu vatsaan, 29-vuotias herra Sakda Baiyai, joka oli saanut vammoja oikeaan jalkaansa, ja 30-vuotias Oran Tangchai, joka oli saanut iskuja vasempaan käteen tylpällä esineellä ja sai vammoja.

Kaikki loukkaantuneet kuljetettiin Banglamungin sairaalaan, ja Burapchat oli kriittisessä tilassa. Kolmikon kerrottiin työskentelevän Bolt-nimisessä mobiilikyytisovelluksessa.

50-vuotiaan moottoripyörätaksilijan ja silminnäkijän Phong Champathongin mukaan yksi loukkaantuneista saapui asuntoon hakemaan matkustajaa. Tämän nähdessään hän käski hänen noudattaa "tapoja" ja mennä hakemaan asiakas jostain muualta, koska Phong väitti, että huoneisto oli tavallisen moottoripyörätaksiaseman alue. Tämä Boltin ratsastaja palasi myöhemmin ystäväryhmän kanssa ja alkoi heitellä lyöntejä Win-ratsastajia kohtaan. Eräs anonyymi Win veti sitten esiin veitsen ja puukotti Boltin ratsastajaa itsepuolustukseksi, Mr. Phong väitti.

Sillä välin 33-vuotiaan Bolt-ratsastajan Naruethep Bodinsrin kertomuksen mukaan hän sanoi, että Win-ratsastajat huusivat hänelle töykeästi ja kielsivät laittomasti häntä pysäköimästä ja vastaanottamasta matkustajia. Tämä johti pieneen riitaan ennen kuin Naruethep poistui alueelta jättääkseen matkustajan ja palasi sitten ystäviensä kanssa keskustelemaan ongelmasta lisää. Naruethep väitti, että laillista "aluetta" ei ollut ja Boltin kuljettajilla oli oikeus noutaa tai jättää asiakkaita mistä tahansa Pattayasta.

Siitä seurasi kiivas yhteenotto, joka johti fyysisiin kiistoihin. Naruethepin ryhmä oli kuitenkin aseeton, kun taas Winin ratsastajat turvautuivat veitsen käyttöön ja loukkasivat hänen nuorempaa veljeään.

Win-ratsastajat eivät paenneet tapahtuman jälkeen ja väittivät, että Bolt-ratsastajat olivat hyökkääjiä ja että he toimivat itsepuolustuksessa. Poliisi tutkii CCTV-materiaalia ja sivullisten nauhoituksia puukottajan tunnistamiseksi.

Tämä tapaus valaisee jälleen lisääntyviä jännitteitä ja konflikteja Boltin ja Win-matkustajien välillä Pattayassa.

Kesäkuun alussa Bolt-ratsastajat hyökkäsivät joukon Win-kuljettajia yli asiakas- ja aluekiistat. Tämän seurauksena kaksi ihmistä loukkaantui.

Pattayan viranomaiset ovat saaneet lukuisia valituksia näistä pahenevista ongelmista ja etsivät ratkaisua.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.