Bolt-kuljettajat Pattayalla väitetään hyökkäävän kilpailevien moottoripyörätaksinkuljettajiin

Pattaya -

Poltin kuljettajien väitetään hyökänneen Win-ryhmän (moottoripyörätaksinkuljettajat) kimppuun Pattayassa asiakas- ja aluekiistan vuoksi, minkä seurauksena kaksi ihmistä loukkaantui.

Eilen, 3. kesäkuuta, klo 10, kaksi moottoripyörätaksinkuljettajaa, Paitoon Wengwipha (30-vuotias) ja Anant Panyim (50-vuotias), vierailivat Pattayan poliisiasemalla tehdäkseen valituksen tuntematonta ryhmää vastaan. yksilöistä.

Heidän tilinsä mukaan ryhmän väitettiin olevan Boltin kuljettajia, jotka pahoinpitelivät heitä.

Paitoonin ja Anantin mukaan ryhmässä oli noin 7-8 miestä. Kaksikko sanoi ennen tapahtumaa, että jotkut Boltin kuljettajat olivat tulleet asuntoalueelle, joka oli heidän mukaansa Win-kuljettajien alue, mikä johti pieneen sanalliseen kiistaan ​​eri Win-kuljettajien ja Boltin kuljettajien välillä.

Paitoon ja Anant jatkoivat, että molemmat ryhmät päättivät aluksi mennä eri tavoin. Pian kiistan jälkeen Boltin kuljettajien väitettiin kuitenkin palanneen pesäpallomailojen, rautakauvojen ja veitsien kanssa ja hyökkäsivät yhtäkkiä herra Paitoonin ja herra Anantin kimppuun, vaikka he eivät olleet osallisia edelliseen tapaukseen.

Mr. Paitoon sai lyönnin päähän ja sai merkittävän piston. Hän joutui saamaan seitsemän ommelta, kun taas herra Anant loukkaantui suussa ja joutui saamaan kolme ompeleita. Epäillyt pakenivat tapahtuman jälkeen paikalta.

Pol. Valituksen vastaanottanut apulaistutkija kapteeni Natchapol Sangsi sanoi, että poliisi pyrkii tunnistamaan kaikki epäillyt.

Kilpailevien moottoripyörätaksipalvelujen välillä on ollut useita lisääntyviä riitoja, kuten tämä, jota käsittelimme vähän aikaa sitten.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.