Bolt-kuljettajat kohtaavat moottoripyörätaksit Pattaya Beachillä

Pattaya

Väkivallaton yhteenotto Boltin kuljettajien ja Pattayan moottoripyörätaksin kuljettajien välillä tapahtui aamuyöllä Pattayan rannalla Soi Sixin edessä. Molemmat osapuolet syyttivät toisiaan "matkustajiensa" varastamisesta.

00. toukokuuta kello 30 Pattayan poliisi ryntäsi estämään pyöräilyä kannustavia "Bolt"- ja "Win"-moottoripyöräilijöitä turvautumasta mihinkään väkivaltaan sen jälkeen, kun osapuolet olivat kokeneet intensiivisen vastakkainasettelun Pattaya Beachillä Soi Sixin edessä. .

Onneksi lainvalvontaviranomaiset saapuivat paikalle ajoissa ja pystyivät pysäyttämään molemmat osapuolet ennen kuin vahinko tapahtui. Kaksi noin 70 kuljettajan ryhmää sopivat ratkaisevansa riidan ainakin tuolloin ja menivät eri suuntiin. Heidän väliset ongelmat jäivät poliisin mukaan kuitenkin ratkaisematta.

Pattaya News haastatteli Pol. Pattayan poliisiaseman apulaisjohtaja everstiluutnantti Surachet Aneksri kertoi kiistasta ja hänelle kerrottiin, että molemmat ryhmät väittelivät usein toistensa matkustajien ja ns. alueen varastamisesta.

Hän sanoi, että Win-ratsastajat syyttivät Boltin ratsastajia liikennöimisestä ilman julkisen liikenteen lisenssejä, vakuutusta, rekisteröintiä ja kilvejä, joita Thaimaan laki vaatii toimiakseen joukkoliikennepalvelujen tarjoajina. Toisaalta Boltin ratsastajat väittivät, että se oli ainoa tapa jatkaa elantonsa.

Siitä huolimatta everstiluutnantti Surachet ehdotti, että nämä kaksi ryhmää säilyttäisivät rauhanomaisen rinnakkaiselon toistaiseksi, koska se voi vaikuttaa kielteisesti kaupungin matkailualaan.

Tästä huolimatta everstiluutnantti Surachet myönsi, että tavalliset taksimoottoripyöränkuljettajat, jotka työskentelevät kaupungin hyväksynnän ja lisenssien kanssa, olivat teknisesti lain oikealla puolella, laillisesti viisaita.

Mitä tulee moottoripyörätaksinkuljettajiin, he voivat jatkaa normaalia toimintaansa, koska heillä on kaikki asianmukaiset kuljetusasiakirjavaatimukset, mutta tällä hetkellä ilman erityisiä määräyksiä ja asiakirjoja toimivat Boltin kuljettajat rikkovat lakia, joten jos he jäi kiinni, olisi ryhdyttävä oikeustoimiin, everstiluutnantti Surachet varoitti.

Pattayan poliisi on säännöllisesti tukahduttanut Bolt and Grabin kuljettajia jo jonkin aikaa Pattayalla. Grab on äskettäin pyrkinyt varmistamaan, että sen ohjaimilla on asianmukaiset asiakirjat, mutta tämä on vaikuttanut myös käytettävissä olevien ohjaimien määrään, mikä on johtanut asiakkaiden valituksiin.

Bolt puolestaan, joka ei sijaitse Thaimaassa, ei ole noudattanut erilaisia ​​Thaimaan kuljetusmääräyksiä ja sääntöjä, väittää Thaimaan poliisi. Koska heidän toimistonsa ja johtonsa eivät ole rakenteeltaan tai fyysisesti läsnä Thaimaassa, sitä on vaikea valvoa.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.