Useita Pattaya Mobile App -taksinkuljettajia tuomittiin sakoista, koska he eivät ole vaatineet kuljetusasiakirjoja

Pattaya -

Pattayan poliisi käynnisti tukahdutuksen sovellustaksinkuljettajiin ja määräsi heistä sakot siitä, että he käyttivät yksityisiä ajoneuvoja matkustajien poimimiseen ja joilla ei ollut julkisen liikenteen ajokorttia.

Tukahduttaminen tapahtui kello 5 keskiviikkona 8. helmikuuta. Pattayan poliisi, jota johtaa poliisipäällikkö Pol. Pattaya Bus Cooperative kehotti eversti Thanapong Phothia ryhtymään oikeustoimiin sovellustaksinkuljettajia, kuten Boltia, vastaan, jotka käyttivät rekisteröimättömiä ajoneuvojaan matkustajien kuljettamiseen.

Pol. Eversti Thanapong kertoi The Pattaya Newsille, että useimmilta kuljettajilta, jotka hän vetäytyi, ei ollut tarvittavia asiakirjoja ja valtuuksia toimiakseen laillisesti taksinkuljettajina, mukaan lukien voimassa oleva julkisen liikenteen ajokortti, kuljetukseen rekisteröity ajoneuvo, nimetty keltainen rekisterikilpi ja kuljetusvakuutus.

Kuljettajat työskentelivät enimmäkseen Boltissa, turistien keskuudessa suositussa kyytipalvelusovelluksessa, Pattaya Bus Cooperative kertoi The Pattaya Newsille. Vaikka he veloittivat vähemmän, Boltin kuljettajat toimivat laittomasti ja veivät asiakkaat laillisilta taksinkuljettajilta, organisaatio lisäsi.

Sillä välin Boltin kuljettajat ilmoittivat tienaavansa hyvin vähän ja heidän oli nyt maksettava yli 2,000 XNUMX bahtin sakko. Joillakin heistä ei ollut työtä, ja autolla ajaminen oli ainoa keino maksaa laskut. Kuljettajat väittivät, että heillä ei ollut varaa asianmukaisiin asiakirjoihin ryhtyä oikeiksi taksinkuljettajiksi ja että heidän työnantajansa eivät auttaneet heitä monimutkaisessa ja aikaa vievässä prosessissa.

Kunnolliseksi taksinkuljettajaksi tuleminen edellyttää muun muassa laajaa dokumentaatiota ja taksiyritysten takuita, mikä tekee yksittäisen kuljettajan lähes mahdottomaksi hankkia tarvittavat asiakirjat, ellei työnantaja auta.

Boltin kuljettajien ja taksinkuljettajien välinen kiista on ollut ratkaisematon ongelma pitkään. Monet Thaimaan viranomaiset ovat pyytäneet Boltia auttamaan kuljettajakumppaneitaan saamaan vaaditut asiakirjat, mutta yritys ei ole vielä virallisesti edennyt pyyntöön, koska sen kuljettajat ovat riippumattomia urakoitsijoita eivätkä työntekijöitä.

Konflikti etenee joskus ei-toivotulla tavalla väkivaltaan, kuten tämä viimeisin julkinen yhteenotto tammikuun 25. päivänä, kun kaksi taksiyhtiötä taisteli väitetysti päällekkäisistä alueista.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.