Pattaya Bolt -kuljettajat ja moottoripyörätaksinkuljettajat Spar päällekkäisen alueen yli, kolme loukkaantunutta

Pattaya -

Kolme moottoripyörätaksinkuljettajaa loukkaantui törmättyään pieneen pesäpallomailalla aseistettujen Bolt-kuljettajien ryhmään. Loukkaantuneet väittivät, että heidän kimppuunsa hyökättiin ensin, mutta ulkopuolisten kuvaama videoleike näyttää todistavan toisin.

Tapailu suuren joukon Pattayan moottoripyörätaksinkuljettajia ja noin kolmen Boltin kuljettajan välillä tapahtui eilen 10. tammikuuta kello 25.

Tapaaminen tapahtui Arcadia Beach Resortin asunnon edessä Soi Thappraya 7:ssä Etelä-Pattayalla. Tapahtumassa loukkaantui kolme moottoripyörätaksin kuljettajaa, Anan "Nan" Kaewwichian, 37, Noppadon "Nueng" Kansup, 37, ja hra Monthon "Por" Leoseng, 37.

Pää- ja jalkavammoja saanut Nan kertoi Pattaya Newsille odottavansa asiakkaita Arcadia-asuntohuoneiston lähellä, noin 50 metrin päässä taksitolpasta. Sitten kolme tuntematonta Boltin ratsastajaa nostivat moottoripyöränsä hänen lähellään, ilmeisesti myös odottamassa asiakkaita.

Nan kertoi Boltin kuljettajille, etteivät he voineet noutaa asiakkaita kyseisestä paikasta, koska se oli päällekkäin taksinkuljettajien toiminta-alueen kanssa ja että heidän oli otettava asiakkaat muualta kunnioittaakseen muita kuljettajia.

Boltin kuljettajat eivät kuitenkaan kuunnelleet, vaan vaativat aggressiivisesti vastausta "miksi he eivät voineet ottaa asiakkaita tuolta paikalta", Nan kertoi The Pattaya Newsille.

Loukkaantunut kuljettaja kertoi yrittäneensä selittää syytä, mutta Boltin kuljettajat eivät edelleenkään kuunnelleet, ja yksi heistä veti ulos rautarenkaan vivun uhkatakseen häntä, joten hänen täytyi soittaa ystäviensä apua.

Nan jatkoi, että tappelu hajosi heti, kun hänen ystävänsä saapuivat. Boltin kuljettajilla oli myös pesäpallomaila, jolla he löivät häntä ja hänen ystäviään useita kertoja.

Hän väitti, että Bolt-miehet olivat väärässä, koska he olivat hyökkäyksen alullepanijoita. Nan näytti The Pattaya Newsille vammansa sekä pesäpallomailan, jonka Boltin ratsastajat jättivät vahingossa tapahtumapaikalle paenessaan.

Nimettömien ulkopuolisten tallentaman ja myöhemmin sosiaalisessa mediassa levinneessä kuvamateriaalissa tapahtuneen tapahtuman luonne poikkesi kuitenkin hieman Nanin väitteestä.

Kuvamateriaali osoitti, että Boltin kuljettajia oli kolme ja moottoripyörätaksinkuljettajia paljon. Jälkimmäinen parveili Bolt-miehiä ja yritti tarttua Boltin miesten pesäpallomailaan, mikä pahensi tilannetta.

Lisäksi moottoripyörätaksajat näyttivät yrittävän jengiä Bolt-miehiä vastaan ​​ja heittelivät heitä toistuvasti. Yhden viruksen videoleikkeistä nauhoitti joku asuntohuoneistossa, ja se osoitti, että Bolt-miehet olivat suurelta osin pienemmät ja monilla moottoripyörätaksimiehillä oli myös aseita.

Eräs loukkaantunut uhri sanoi lehdistölle, että hänelle ei sovi, että Boltin kuljettajat nousivat matkustajia, mutta heidän piti olla kunnioittavaa tekemällä se kaukana taksitolpasta.

Aluksi yksi uhri sanoi, että hän ja hänen ystävänsä ilmoittaisivat tapauksesta Pattayan poliisiasemalle ryhtyäkseen oikeustoimiin Boltin kuljettajia vastaan. Todisteena käytettäisiin pesäpallomailaa ja CCTV-materiaalia, jotka uhrin mukaan olisivat tallentaneet koko tapahtuman.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

 

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.