PÄIVITYS: Chonburin poliisin komentaja siirretään sen jälkeen, kun häntä syytetään 140 miljoonan bahtin kiristämisestä online-uhkapeleistä epäillyiltä

Chonburi -

Chonburin provinssin poliisin komentaja siirretään passiiviseen virkaan, kun tutkinta jatkuu sen jälkeen, kun häntä syytettiin 140 miljoonan bahtin kiristämisestä laittomien online-uhkapelisivustojen uhreilta.

Edellinen tarinamme:

Kuusi tuntematonta uhria on tehnyt ilmoituksen Kukotin poliisille Pathum Thanissa. He kertoivat poliisille, että Chonburin provinssin poliisikomentaja kenraalimajuri Kamphon Leelaprapaporn ja noin kymmenen muuta upseeria, useimmat korkea-arvoiset, väittivät kiristäneen heiltä 140 miljoonaa bahtia.

Nyt päivitykseen:

Kansallisen poliisin tiedottaja kenraaliluutnantti Archayanon Kraithong kertoi lehdistölle lauantaina (17.th), että poliisipäällikkö kenraali Damrongsak Kittiprapas valmistautuu antamaan siirtomääräyksen Chonburin maakunnan poliisin komentajalle kenraalimajuri Kamphon Leelaprapapornille ja muille asiaan liittyville poliiseille, joiden väitetään liittyvän tapaukseen.

He työskentelevät Thaimaan kuninkaallisessa poliisin päämajassa Bangkokissa, mikä on pohjimmiltaan epäaktiivinen tehtävä. He eivät enää työskentele nykyisissä tehtävissään tutkimuksen avoimuuden vuoksi, kenraaliluutnantti Archayanon lisäsi.

Komentajan korvaamista ei ole vielä virallisesti ilmoitettu, vaikka tunnettu thaimaalainen poliisi ja korruptiotaistelija Surachate Hakparn, joka tunnetaan yleisemmin lempinimellään Big Joke, on kuulemma mukana tutkimuksessa.

Tutkinnassa mukana oleva poliisi ei ole tiedotushetkellä julkaissut julkisia lausuntoja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.