Thaimaan ulkoministeriö edistää E-Visaa tehostaakseen viisumihakuprosessia kiinalaisille

LEHDISTÖTIEDOTE:

Ulkoministeriön tiedottaja Kanchana Patarachoke käsitteli äskettäin kiinalaisten turistien viisumihakemusprosessia koskevaa kritiikkiä. Hän selvensi, että kiinalaiset matkustajat voivat nyt helposti hakea viisumia joko verkossa e-Visa-järjestelmän kautta tai saapuessaan.

e-Visa-järjestelmän tavoitteena on virtaviivaistaa koko prosessia tekemällä siitä yksinkertaisempi ja tehokkaampi. Se myös vähentää paperityötä ja mahdollistaa tietojen jakamisen muiden asiaan liittyvien osastojen kanssa turvatarkastusten tehokkuuden parantamiseksi.
e-Visa-alusta on käytettävissä ympäri vuorokauden osoitteessa "thaievisa.go.th", ja hakijat tai heidän matkatoimistonsa voivat käyttää sitä ilman, että heidän tarvitsee käydä suurlähetystössä. Heidän tarvitsee vain ladata tarvittavat asiakirjansa, mukaan lukien passitiedot ja todiste matkahistoriasta viime vuodelta. Näiden hakemusten tarkistusprosessi kestää enintään 15 arkipäivää.
Tällä hetkellä e-Visa-järjestelmä pystyy käsittelemään jopa 5 miljoonaa hakemusta vuodessa, mutta kapasiteetin odotetaan kasvavan 15 miljoonaan tulevaisuudessa. Viisumihakemuksilla ei myöskään ole päivittäistä rajaa, mikä mahdollistaa turistien tai heidän virastojensa jatkuvan jättämisen.
Ministeriö ja sen konsulaatit eivät rajoita kiinalaisten turistien käytettävissä olevien viisumien määrää tai sitä, kuinka monta kertaa turistille voidaan myöntää viisumi. Tarkastukset ovat kuitenkin tarpeen, jotta vältetään viisumin väärinkäyttö laittomaan työhön tai muuhun sopimattomaan toimintaan.
Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) ja ulkoministeriö sopivat äskettäin tarpeesta tasapainottaa tavoite houkutella 5 miljoonaa kiinalaista turistia kansallisen turvallisuuden ylläpitämiseen. Tämä voidaan saavuttaa seulomalla turisteja tehokkaasti uuden e-Visa-järjestelmän avulla.

Rekisteröityjen matkatoimistojen on ladattava tarkat ja täydelliset asiakirjat jokaisesta turistista. Kattavien tietojen saaminen e-Visa-järjestelmästä parantaa seulontatehokkuutta ja auttaa käsittelemään ongelmia, kuten laitonta maahantuloa ja nolladollarimatkoja.

LÄHDE: NNT

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.