Pattaya Film Festival 2023 alkaa tänään

Pattaya, Thaimaa-

Pattaya Film Festival 2023, ensimmäinen Pattayalla, alkaa tänään 15. kesäkuuta 2023 ja kestää seuraavat viisi päivää.

Tapahtuma järjestetään kolmessa paikassa, SF Cinemassa Central Marina Mallissa, Father Ray Foundationin kongressikeskuksessa ja North Pattaya Beachillä Dusitin vieressä. Elokuvia tarjotaan useilla kielillä tekstitettyinä. Kaikki elokuvat ovat ilmaisia, mutta lippuja ja tilaa on rajoitetusti erityisesti sisätiloihin. Varaukset ovat saatavilla sisätiloihin, napsauta tai napauta tästä saadaksesi lisätietoja ja myös karttoja jokaiseen paikkaan.

Festivaali esittelee erilaisia ​​ja eri ikäisiä elokuvia sekä työpajoja ja seminaareja. Kirjoitimme tänne kattavan kuvauksen elokuvista ja esitysajoista.

Nauti festivaalista ja nähdään elokuvissa Pattayalla!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/