Täydellinen opas Pattayan elokuvafestivaaleille 2023

KUVA: Pattaya FILM Festival

Pattaya -

Pattaya valmistautuu eksklusiiviseen Pattayan elokuvajuhliin, joka järjestetään 15.-19. kesäkuuta. Joten tässä on opas joihinkin elokuviin, jotka esitetään täysin ilmaiseksi koko tämän odotetun tapahtuman ajan!

Elokuvan ajat ja paikat ovat artikkelin lopussa.

Casablanca

Casablanca on ajaton ja ikoninen amerikkalainen elokuva vuodelta 1942, joka vangitsee rakkauden, uhrauksen ja poliittisen juonittelun olemuksen. Toisen maailmansodan aikaan sijoittuva tarina pyörii Rick Blainen, uupuneen amerikkalaisen ulkomaalaisen ympärillä, joka pitää suosittua yökerhoa Casablancassa Marokossa. Kun hänen entinen rakastajansa Ilsa Lund saapuu yllättäen yritykseensä miehensä, kuuluisan vastarintaliikkeen johtajan Victor Laszlon kanssa, Rick on vaikean valinnan edessä. Kun jännitteet lisääntyvät ja natsit tiukentavat otettaan kaupungista, Rickin on kohdattava omat tunteensa ja tehtävä päätös, joka voi muuttaa heidän elämänsä. Unohtumattomilla hahmoillaan, mieleenpainuvilla vuoropuheluillaan ja ajattoman romanssin taustalla Casablanca on edelleen elokuvallinen mestariteos, joka kiehtoo katsojia vielä vuosikymmentenkin jälkeen.

Paluu Souliin

Paluu Souliin pyörii XNUMX-vuotiaan ranskalaisen naisen ympärillä, joka palaa Koreaan, maahan, jossa hän syntyi ennen kuin ranskalainen pariskunta adoptoi hänet ensimmäistä kertaa. Hän päättää jäljittää biologiset vanhempansa, mutta hänen matkansa saa yllättävän käänteen.

Leono ei kuole koskaan

Fiktio ja todellisuus hämärtyvät, kun Leonor, eläkkeellä oleva elokuvantekijä, joutuu koomaan television osuessa hänen päähänsä ja pakottaa hänet ryhtymään keskeneräisen käsikirjoituksensa toimintasankariksi.

Scala

Sen jälkeen, kun Siam-aukion kaksi ensimmäistä itsenäistä elokuvateatteria Siam ja Lido katosivat liekkeihin kauan sitten, Scala-elokuvateatterista tuli Bangkokin viimeinen erillinen elokuvateatteri, joka oli edelleen toiminnassa, kunnes se voitti COVID-19-kriisin vuonna 2020.

Pian viimeisen elokuvanäytöksensä jälkeen Scala ilmoitti, että se puretaan. Elokuvantekijä, joka on myös yhden elokuvateatterin entisen työntekijän tytär, alkoi tutkia Scalaa ja kohtasi yllättäen kauan kadoksissa olleet lapsuusmuistonsa, kun hän tapasi isänsä vanhat ystävät, jotka kokoontuivat viimeistä tehtäväänsä varten. Joka purkaa heidän työpaikkansa.

Sininen taas

Koillis-Thaimaassa asuu indigo, bluesin kuningas. Ay, thai-länsi-teini, varttui siellä perheessä, joka on värjäänyt indigoa kahden sukupolven ajan. Hän opiskelee muotia Bangkokissa elvyttääkseen perheensä liiketoimintaa.

Ay palaa kotiin talvella tehdäkseen opinnäytetyötään indigovärjätyistä vaatteista, mutta indigo haalistuu riippumatta siitä, mitä hän tekee. Joulupäivänä Ay näkee vihdoin yksinäisen lapsuuskaverinsa Sumethin. Saatuaan tietää, että Sumeth kamppailee luopuakseen katolisista uskomuksistaan, hän pohtii collegeystäväänsä Pairia, joka yrittää aina kovasti tulla toimeen kaikkien kanssa.

Ajattelun ja unelmien mailla Ayn siteet kahden ystävänsä kanssa saavat hänet ihmettelemään, mihin hän kuuluu, kunnes hän ymmärtää, kuinka saavuttaa oma sininen sävynsä.

Aika pullossa

Suosittu ikääntymisdraama, joka on muokattu suositusta romaanista, kertoo neljästä teini-ikäisestä, jotka kamppailevat henkilökohtaisten tai perheongelmiensa kanssa. Jotkut heistä osallistuvat ihmisoikeusaktivismiin ja mielenosoituksiin, kun taas toiset kärsivät perhetraumasta. Heidän elämänsä aikana ymmärrämme, kuinka thaimaalaisille nuorille kasvaminen voi olla makeaa ja tuhoisaa.

Aftersun

Sophie pohtii yhteistä iloa ja yksityistä melankoliaa lomasta, jonka hän vietti isänsä kanssa kaksikymmentä vuotta aiemmin. Todelliset ja kuvitellut muistot täyttävät väliset aukot, kun hän yrittää sovittaa tuntemansa isän miehen kanssa, jota hän ei…

Wizard of Oz

Tornado pyyhkäisee nuoren Dorothy Galen ja hänen koiransa Toton Kansasin maatilaltaan maagiselle Ozin maalle, ja he lähtevät kolmen uuden ystävän kanssa matkalle nähdäkseen velhon, joka voi palauttaa hänet kotiinsa ja täyttää muiden toiveita.

Pattaya Älä polta

Epäonnistuttuaan kokeistaan ​​Bangkokissa Vit lähtee kotiin Pattayalle toivoen, että hänestä tulisi rock-laulaja. Asiat menevät kuitenkin pahasti pieleen, kun hän alkaa hengailla snookerhallissa ja törmää paikalliseen huumekauppamafiaan.

Yangzin hämmennys

Kun 10-vuotias Yangzi varastaa äitinsä päiväkirjan, hän huomaa, että hänet hylättiin nuorena, mikä aiheuttaa viestintähäiriön hänen ja äitinsä välillä. Kun jännitteet kärjistyvät perhejuhlissa, jossa on läsnä kolme sukupolvea naisia, Meihui (Yangzin äiti) tunnustaa kamppailunsa ja he alkavat kuroa umpeen kuilua luoden uuden suhteen.

Elävä sielu

Kuten joka kesä, pieni Salomé palaa lomamatkalle perhekylään, joka sijaitsee Portugalin vuoristossa. Kun lomat alkavat huolettomassa ilmapiirissä, hänen rakas isoäitinsä kuolee yhtäkkiä. Aikuisten repimässä toisiaan hautajaisissa, Salomét kummittelee noidana pidetyn henki.

supermies

Juuri ennen Krypton-planeetan tuhoa tiedemies Jor-El lähettää poikalapsensa Kal-Elin avaruusaluksella Maahan. Ystävällisten maanviljelijöiden Jonathan ja Martha Kentin kasvattama nuori Clark löytää yli-inhimillisten voimiensa lähteen ja muuttaa Metropolisin taistelemaan pahaa vastaan. Supermanina hän taistelee iljettävää Lex Luthoria vastaan, kun taas aloittelevana toimittajana Clark Kentina hän yrittää houkutella työtoverinsa Lois Lanen.

valtuuskunta

Kolme israelilaista lukioystävää osallistuu luokkamatkalle Puolan holokaustipaikoille – viimeisen kerran yhdessä ennen armeijaan menoa. Matkan aikana ujo poika Frisch, taiteilijaksi pyrkivä Nitzan ja luokkasydämenpuikko Ido käsittelevät rakkauden, ystävyyden ja politiikan kysymyksiä keskitysleirien ja muistomerkkien taustalla. Tämä matka muuttaa heidät ikuisesti.

Lunana: Jakki luokkahuoneessa

Nuori opettaja nykyaikaisessa Bhutanissa, Ugyen, välttelee velvollisuuksiaan suunnittelemalla matkaa Australiaan laulajaksi. Varoituksena hänen esimiehensä lähettävät hänet maailman syrjäisimpään kouluun Lunana-nimiseen kylään suorittamaan palvelustaan. Hän huomaa olevansa karkotettu länsimaisista mukavuuksistaan ​​työläs 8 päivän vaelluksen jälkeen päästäkseen sinne. Siellä hän ei löydä sähköä, ei oppikirjoja, ei edes taulua. Vaikka kyläläiset ovat köyhiä, he toivottavat uuden opettajansa lämpimästi tervetulleiksi, mutta hänen edessään on pelottava tehtävä opettaa kylän lapsia ilman tarvikkeita. Hän haluaa lopettaa ja mennä kotiin, mutta hän alkaa oppia opettamiensa kauniiden lasten elämän vaikeuksista ja alkaa muuttua kyläläisten hämmästyttävän henkisen voiman ansiosta.

Crossing

Pieni kylä pimeydessä ryöstettynä, perhe pakotettuna pakenemaan… Kaksi vanhinta lasta, Kyona ja Adriel, eroavat nopeasti vanhemmistaan ​​ja joutuvat yksin maanpakoon. He lähtevät sankarilliselle matkalle, joka vie heidät lapsuudesta nuoruuteen etsimään suojaa, rauhaa ja toivoa turvapaikan ja perheensä löytämisestä. Ylittäessään sodan ja maahanmuuttajien vainon repimän mantereen nämä rohkeat sisarukset selviävät uskomattomista haasteista ennen kuin pääsevät uuteen maailmaan, vihdoin vapaaksi.

Rehana

Lääketieteellisen korkeakoulun apulaisprofessori Rehana kamppailee säilyttääkseen työn ja perheen välisen harmonian, kun hänen on näytettävä kaikkia monimutkaisia ​​opettajan, lääkärin, siskon, tyttären ja äidin rooleja.

Eräänä iltana hän näkee opiskelijan ryntäävän ulos professorin toimistosta itkien. Tämän tapahtuman vaikutuksesta Rehanan elämä alkaa karkaamaan hallinnasta. Hän vajoaa vähitellen pakkomielle ja etsii kostoa, aivan kuten hän saa koulusta valituksen kuusivuotiaan tyttärensä epätavallisesta käytöksestä...

Rehana kieltäytyy hyväksymästä patriarkaalisen yhteiskunnan hulluutta, jossa hän asuu, ja asettaa kaiken vaakalaudalle löytääkseen oikeuden opiskelijalleen ja hänen tyttärelleen.

Bulldoggi

Niin kauan kuin 21-vuotias Bruno muistaa, on ollut vain hän ja hänen 15 vuotta vanhemman äitinsä Tonin ehdoton rakkaus. Mikään muu ei näytä löytävän tilaa näiden kahden kaoottisessa elämässä. Vasta kun Hannah, Tonin uusi kumppani, muuttaa heidän yhteiseen bungalowiin Espanjassa, Bruno on vaarassa menettää äitinsä tärkeän rakkauden. Brunon on syrjäytetty yhteisestä sängystä, ja hänen täytyy ymmärtää, että hänen aikaisempi vastuunsa Tonista on hänelle suurempi taakka kuin hän luuli. Päätöksen edessä oman elämänsä ja tukahduttavan suhteen äitinsä välillä Bruno tajuaa, että tämä on ensimmäinen päätös, joka hänen on tehtävä yksin…

Henkinen vatsa

Valokuva voi tuoda kuoleman jollekulle, jota vihaat, ja tämä liittyy hälyttävän muutokseen ruokailutottumuksissasi.

Tootsies & The Fake

Hitti-TV-sarjasta muokattu elokuva kertoo hauskan tarinan gay-zilla Golfista, joka vahingossa saa julkkissupertähti Cathyn liukastumaan ja putoamaan tajuttomaksi viikkoa ennen tuottoisen TV-mainoksen kuvausta. Joutuessaan 50 miljoonan bahtin oikeudenkäyntiin, jos Cathy ei ole paikalla, Golf ja hänen "tootsie-jengi" suunnittelevat suunnitelmaa löytääkseen samankaltaisen, joka esiintyy todellisena Cathyna. Heidän toiveensa toteutuvat, kun he löytävät katuruokakauppiaan nimeltä Nam, jolla on tarpeeksi plastiikkakirurgia tehdäkseen hänelle melkein täydellisen parin.

Pattaya Maniac

Asiat menevät ylösalaisin kahdelle ystävälle, kun heidän on siepattava tyttö rahan takia ja jouduttava melkein loukkuun omaan suunnitelmaansa. Elokuva sijoittuu lähes kokonaan Pattayalle.

Kaew

Kaew, miljonäärin salainen rakastajatar, päättää lähteä suhteesta. Hän rakastuu Nateen ja aloittaa uuden elämän hänen kanssaan. Mutta todellisuus tavoittaa hänet, kun hänen äitinsä saapuu pyytämään taloudellista apua, ja ainoa tapa, jolla Kaew voi pelastaa perheensä, on palata vanhan miljonäärin luo.

Viimeinen laulu

Merkittävä thaimaalainen LGBTQ-ihmisistä kertova elokuva "The Last Song" kertoo tarinan Somying Daoraista, Tiffany Cabaret -sarjan kirkkaimmasta transsukupuolisesta tähdestä. Somying pitää rakkautta liian traagisena ja arvottomana hänelle. Mutta sitten hän tapaa Boontermin, mekaanikon, jolla on laulukyky. Heidän romanssinsa saa odottamattoman käänteen, kun Somying saa tietää, että Boonterm on salaa rakastunut omaan siskoonsa.

Circle

Zürich, 1956. Nuori opettaja Ernst Ostertag rakastuu päihittäin transvestiittitähteeseen Robi Rappiin ja huomaa olevansa porvarillisen olemassaolon ja homoseksuaalisuuteen sitoutumisen välissä. Ernstistä tulee homojärjestön DER KREIS jäsen ja hän elää koko Euroopassa homojen emansipoinnin edelläkävijänä pidetyn järjestön kohokohtaa ja lopullista rappeutumista.

Se muuttuu paremmaksi

Tässä elokuvassa kerrotaan useita sukupuolijuoksuisia rakkaustarinoita. Saithan, eläkkeellä oleva post-oper transseksuaali, rakastuu paikalliseen mekaanikkoon. Tonmai on perinyt homokabaree-baarin isältään, kun taas Din on homo lukiopoika, jonka isä on lähettänyt maalle vihittäväksi munkeiksi.

Voi olla kuva tekstistä
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.