Ainutlaatuinen luksuskaraoke-raidi Bangkokissa johti 48 Kiinan kansalaisen pidätykseen ja laittomien huumeiden takavarikoimiseen

Bangkok -

Bangkokin karaokehuoneisiin tehtiin ratsian vain Kiinan kansalaisille tarkoitettuja luksusjuhlia, joista löydettiin 48 kiinalaista ja laittomia huumeita.

Ryöstö tapahtui klo 3 perjantaina (00. kesäkuutand) hierontasalissa Bang Kapissa, Huai Khwangissa. Ratsia johtivat lasten ja naisten suojelun alaosaston ja huumevalvontaviranomaiset tiedottajien vihjeiden perusteella.

Eversti Teerasak Chatara Pipat kertoi TPN-medialle, että yhteensä 48 kiinalaista, 18 naista ja 30 miestä, löydettiin neljästä karaokehuoneesta. Heidän havaittiin käyttäneen laittomia huumeita, kuten kokaiinia ja ekstaasia. Monet heistä olivat positiivisia laittomien huumeiden suhteen, vaikka asianosaisten tarkkaa määrää ei kerrottu.

Karaokehuoneita huollettiin klo 10 alkaen aamuun asti. Vain kiinalaiset pääsivät osallistumaan eksklusiivisiin juhliin, ja veloitus oli 00 100,000 bahtia huonetta kohden kuuden tunnin ajan eversti Teerasakin mukaan. Muiden kansallisuuksien, mukaan lukien thaimaalaiset, pääsy tapahtumapaikalle oli ankarasti kielletty.

Karaokepaikkaa huollettiin samalla tavalla kuin viime vuonna ryöstetty Jin Ling -yökerho, eversti Teerasak sanoi. Poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen, tulivatko tapahtumapaikalla olleet kiinalaiset maahan laillisesti vai ei ja kuka oli vastuussa tapahtumapaikan omistajuudesta.

Bangkokin poliisi sanoi, että laittomasta huumeiden käytöstä nettoutetut joutuvat maksamaan lisäsyytteitä.

Kiinalainen yökerho Jin Ling nousi otsikoihin lokakuussa sen jälkeen, kun yli 104 asiakasta, joista suurin osa oli Kiinan kansalaisia, jäi poliisin kiinni pitäessään sisällä huumejuhlia.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.