Päihtyneet munkit purettiin Nong Bua Lamphussa

Nong Bua Lamphu, Koillis-Thaimaa-

Päihtyneet munkit Mueang Nong Bua Lamphussa positiivinen jopa 300 milligrammalla prosentti alkoholia ja ne on purettu. Munkkien väitetään myös myyneen ilman lupaa monia temppeliin kuuluvia esineitä.

Mueang Nong Bua Lamphun poliisille ilmoitettiin humalassa olevista munkeista huolestuneilta paikallisilta asukkailta tiistaina (30. toukokuuta)th). Munkit temppelissä Wang Muean – Nonsang Roadilla Nong Buan osa-alueella joivat alkoholia temppelin sisällä. Poliisi yhdessä 20 vihaisen ja turhautuneen paikallisen asukkaan kanssa meni temppeliin. Vierailun aikaan temppelissä oli kaikkiaan kolme munkkia.

Kaksi nuorempaa munkkia, joista toinen tunnistettiin vain Jakkapongiksi, antoi positiivisen tuloksen 202 milligrammalla alkoholia ja toinen munkki, joka tunnistettiin vain Aduliksi, positiivinen 320 milligrammalla alkoholia. Tuntematon vanhempi munkki teki negatiivisen alkoholitestin. Kaksi nuorempaa munkkia myönsivät pyytäneensä paikallista ostamaan alkoholia ja juomaan heidän kanssaan. Mueang Nong Bua Lamphun abbotti riisui välittömästi kaksi päihtynyttä munkkia.

Paikalliset asukkaat ovat myös tehneet lisäilmoituksen poliisille sanoen, että samat kaksi nuorta munkkia pyysivät paikallista myymään ilman lupaa monia temppeliin kuuluvia esineitä.

Nong Bua Lamphun poliisi jatkaa tutkintaa väitetyn temppelin resurssien väärinkäytöstä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.