Etsitty kiinalainen mies pidätettiin Pattayassa, syytettynä suuresta puhelinpalveluhuijauksesta

Banglamung -

Etsitty kiinalainen mies pidätettiin Pattayan alueella, kun hänen epäillään olleen osallisena puhelinpalveluverkostossa, jossa oli satojen miljoonien bahtien rahanpesua.

Maahanmuuttoviraston apulaiskomentaja kenraalimajuri Pantana Nuchanart kertoi lehdistölle keskiviikkona (31.st), että he ovat pidättäneet miehen, joka on tunnistettu vain MR:ksi. XU, 40, Kiinan kansalainen, joka on etsintäkuulutettuna maassaan.

Mr. Xu saapui Thaimaahan helmikuussa 2020 turistiviisumin ja Kiinan passin kautta. Hän piiloutui luksushuoneistoon Nongpruessa. Lopulta hänet pidätettiin tieltä taloyhtiön lähellä ilmoittajien antamien vihjeiden jälkeen.

Xu oli väitetysti osallisena Kambodžassa sijaitsevassa puhelinpalveluverkostossa. He olivat väitetysti huijanneet ihmisiä ostamaan digitaalista rahaa tai ottamaan yhteyttä Kiinassa asuviin kiinalaisiin ostaakseen kultaa tai omaisuutta. Xu väitti pestäneen huijauksesta saatuja rahoja satojen miljoonien bahtien arvosta.

Hra Xu ei antanut välittömästi lausuntoa, ja hänet karkotettaisiin Kiinaan kohdatakseen syytteensä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.