Pattaya isännöi Pattaya Community Pride Paradea 2023 Jomtien Beachillä TÄNÄ viikonloppuna, 10. kesäkuuta

KUVA: PRPATTAYA

Pattaya -

Pattayan pormestari Poramase Ngamphichet tapasi Swing LGBTQ+ -ryhmän 30. toukokuuta keskustellakseen Pattaya Community Pride 2023 -paraatin valmistelusta 10. kesäkuuta.

Kokous pidettiin Pattayan kaupungintalolla. Voittoa tavoittelematon Swing-ryhmä tapasi Poramasen keskustellakseen turvallisuudesta ja tarvittavista tiloista paraatin valmistelua varten.

Pattaya Community Pride -kulkue järjestetään 10. kesäkuuta klo 3-6 pitkin Jomtien Beachia, alkaen Chaiyapruekin risteyksestä ja päättyy Jomtien Complexiin, kattaen 3.5 kilometrin matkan.

Swing-ryhmän mukaan tapahtuman tarkoituksena oli symbolisesti osoittaa tukea monimuotoisuudelle ja edistää sukupuolten tasa-arvoa yhteiskunnassa. Tapahtuman tavoitteena oli myös edistää Pattayan matkailua.

Central Mall ja Marina on myös tarkoitus juhlia Pride-tapahtumia koko tämän kuun ajan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.