Central Mall ja Marina juhlivat Pride-tapahtumia Pattayassa koko kesäkuun ajan, aikataulu

Pattaya, Thaimaa-

🏳️‍🌈 Löydä upeita Pride-kuukauden juhlia, joista jokainen voi nauttia koko kesäkuun ajan Thaimaan Pride Celebration 2023 -tapahtumassa – "Pride for All" Central-ostoskeskuksissa valtakunnallisesti.


Nauti Pride-kokemuksesta kaikissa ulottuvuuksissa:
💚 Pride Parade – nauti jännityksestä paraateilla, jotka kokoavat yhteen sateenkaariliiton voiman valtakunnallisesti lähettämään monimuotoisuuden ja tasa-arvon ääniä kaikkialle maailmaan.
💜 Pride Happening – jatka täydellä teholla konserteilla, muotinäytöksillä, kilpailuilla, talk show'illa, näyttelyillä, työpajoilla
🧡 Pride Vibe – nauti upeista sateenkaariaiheisista koristeista. Kiinnitä suositut kohteesi ja jaa Pride-tapahtumasi maamerkit maailmalle. ja osta Pride-sydämillä erikoiskokoelmia suosituilta brändeiltä, ​​jotka tarjoavat kuumia tarjouksia. Voit syleillä ja välittää loputtoman ylpeyden voiman!

Yhden napsautuksen päässä oppiaksesi kaikki Pride-tapahtumista 👉https://campaign.centralpattana.co.th/prideforall/

Seuraava on Keski-Pattanan lehdistötiedote.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/