Fire Damages Luxury Home Banglamungissa

Banglamung -

Tuli on vaurioittanut luksustaloa Nongpruessa lähellä Nongpruen pormestarin kotia.

Palomiehet saivat ilmoituksen Soi Santisukissa sijaitsevan luksuskodin tulipalosta eilen iltapäivällä 25. He ja Pattaya News -tiimi saapuivat paikalle havaitsemaan paljon savua tulevasta talosta, joka oli lukittu ja näytti asumattomalta.

Palomiehet rikkoivat lasioven ennen kuin yrittivät sammuttaa palon talon sisällä. Talosta ei löytynyt ketään, ja palon hallinta kesti puoli tuntia.

Työntekijä kertoi, että taloa kunnostetaan parhaillaan ulkopuolelta remontoijien toimesta ja että talon sisäpuoli oli lukittu omistajan toimesta. Kun remontoijat lounasivat, talon sisältä alkoi tulla savua, urakoitsija väitti.

Palon syttymissyytä tutkitaan kuitenkin edelleen. Peruskorjausyrityksen ja kodin omistajan nimet salattiin, kunnes asiaankuuluvat viranomaiset ovat suorittaneet täyden tutkimuksen.

Palo aiheutti merkittäviä vahinkoja luksuskodin sisätiloihin, mutta tarkkaa arviota vahingoista ei ollut heti saatavilla, koska vakuutusyhtiöt ja palotutkijat tekisivät lisäselvityksen.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.